Hvordan Man Bygger Muskler Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Muskler Derhjemme
Hvordan Man Bygger Muskler Derhjemme

Video: Hvordan Man Bygger Muskler Derhjemme

Video: FÅ STØRRE RUMPE HJEMMEFRA - Full treningsøkt for å bygge glutes UTEN utstyr! (HARD ØKT) 2022, November
Anonim

En smuk, lettelse krop er alles drøm. Ud over ekstern tiltrækningskraft er dette en indikator for styrke og sundhed, som stadig kan opnås uden at forlade hjemmet.

Hvordan man bygger muskler derhjemme
Hvordan man bygger muskler derhjemme

Instruktioner

Trin 1

Først skal du kende dine evner i starten. Prøv push-ups, pull-ups, squats. Optag dine resultater. De hjælper dig med at sammenligne med dine efterfølgende succeser og analysere, hvad du har med hensyn til fysisk udvikling, inden du starter kurset.

Du kan undvære dyre simulatorer og instruktører, hvis du ved, hvad du skal gøre.

Trin 2

Korrekt ernæring og sund søvn. Muskler vokser ikke under træning og vokser ikke alene. Derfor følger ovenstående to punkter. Den mest basale og effektive naturlige mad, der bidrager til udviklingen af ​​fysisk tilstand, er kød (primært oksekød) og æg. Kartofler og fisk er også fine. For den samlede balance og sundhed i kroppen er der absolut brug for frugt. Selvfølgelig klarer vi os uden steroider.

God søvn er også meget vigtig. Alle de vigtigste processer (inklusive dannelse af muskelmasse) forekommer i denne periode.

Trin 3

Faktisk øvelserne selv. Det hele afhænger af din fantasi og hvad din lejlighed tillader dig. Ideelt set skal du hænge et tværstang et eller andet sted i døråbningen. Det er usandsynligt, at du kan træne et bredt greb om det, men øvelser som pull-ups og hæve lige ben lige op er meget vigtige og effektive. Bortset fra din dedikerede træningstid er der intet, der forhindrer dig i at udføre flere pull-ups hver gang du bare går forbi baren. Det vigtigste er at gøre det regelmæssigt, så vil resultatet ikke længe komme.

Trin 4

Ab-øvelser kan udføres ved hjælp af en sofa eller stol på gulvet ved hjælp af møbler som benstøtte. Traditionelle løft af overkroppen til at røre ved (lige eller med en drejning), hæve benene lodret opad, en cykel, et birketræ og så videre hjælper her. Igen afhænger det hele af din fantasi.

Trin 5

Over tid kan du bruge penge, for eksempel på håndvægte. De er relativt billige, så 2 10 kg håndvægte med udskiftelige vægte kan let købes til 2.000 rubler. I fremtiden vil det kun være muligt at købe de pandekager, der er nødvendige for at øge vægten separat, hvilket koster mindre end hele håndvægte. Til træning skal du bruge forskellige muligheder for at udvide armene med håndvægte vandret eller lodret, bænkpresse, løfte håndvægte fra gulv til bryst i en skråning osv.

Trin 6

Vær opmærksom på den vægt, du løfter pr. Træning, snarere end antallet af gentagelser. Forresten skal alle øvelser udføres jævnt uden ryk, for at øge effektiviteten og eliminere risikoen for skade. Især i starten og generelt er det altid ikke værd at misbruge - det er en fejl at tro, at hvis du foretager 1000 push-ups og ikke 100, så vil effekten være 10 gange større. Tværtimod, ved at overbelaste dig vil det være så mange gange værre. Træn regelmæssigt flere gange om ugen i cirka en time eller mere, og du opnår den ønskede effekt.

Det menes, at du om et år med den rigtige tilgang kan tilføje op til 10% af den samlede kropsvægt i muskelmasse, hvilket, ser du, er ret meget. Især hvis du tager et længere perspektiv i betragtning.

Populær af emne.