Hvordan Man Bygger Abs På 8 Minutter Om Dagen

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Abs På 8 Minutter Om Dagen
Hvordan Man Bygger Abs På 8 Minutter Om Dagen

Video: Hvordan Man Bygger Abs På 8 Minutter Om Dagen

Video: Min opgave er at observere skoven, og her sker noget mærkeligt. 2022, November
Anonim

Inden starten på strandsæsonen satser næsten alle på at gøre deres mave så flad som muligt. Der er ikke noget lettere: det er nok at afsætte 8 minutters tid hver dag og udføre et simpelt sæt øvelser samt begynde at spise "sund" mad. Hvordan pumpes pressen op?

Hvordan man bygger abs på 8 minutter om dagen
Hvordan man bygger abs på 8 minutter om dagen

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest, på den dag, hvor du beslutter dig for at lave gymnastik for maven, skal du opgive mel og søde retter. At spise dem før eller efter træning opnår ingen resultater. Giv også op fede fødevarer, spis så mange grøntsager og frugter som muligt. Træn på tom mave.

Trin 2

Start direkte med et sæt øvelser. Hver øvelse i dette kompleks er designet i 1 minut. Der er i alt otte øvelser. De udføres i et temmelig hurtigt tempo: om et minut skal du foretage fra 30 til 50 sammentrækninger i mavemusklerne (afhængigt af graden af ​​forberedelse af dine mavemuskler).

Trin 3

Den mest almindelige og enkle øvelse er denne: lig på ryggen med bøjede knæ. Placer dine hænder bag hovedet. Løft ryggen let fra gulvet, træk din krop til dine knæ og tilbage til gulvet. Ved den anden øvelse skal du være i samme startposition. Men når du løfter torsoen, skal du prøve at røre det modsatte knæ med din albue (højre albue - venstre knæ og omvendt).

Trin 4

Liggende på ryggen, løft dine ben med let bøjede knæ op. Hænder presses mod brystet. Riv rygbåndets bagdel fra gulvet, og prøv at nå anklerne med dine hænder. Baseret på den samme startposition skal du ændre udførelsestaktikken en smule. Bring nu dine knæ op til brystet.

Trin 5

Vend fra ryggen lidt til den ene side (lig halvvejs), bøj ​​dine ben, knæene sammen. Øvelsen ligner den første, men den udføres i en anden position. De skrå mavemuskler fungerer nu. Drej kroppen, rør dine knæ med din bøjede albue. Gør det samme på den anden side.

Trin 6

Læg på ryggen igen, bøj ​​dine knæ og spred dine ben. Læg dine hænder i låsen, og tryk på brystet. Mens du løfter din torso, skal du strække armene frem mellem dine knæ. Og vend tilbage til startpositionen.

Trin 7

Fra "liggende på ryggen, strakt ud" stilling, lav et "lys" og tilbage til startpositionen. I dette tilfælde er det ikke nødvendigt at strække dine lige ben op, du kan holde knæene let bøjede.

Trin 8

Gentag den første øvelse i slutningen af ​​komplekset.

Populær af emne.