5 Tegn På En God Træner

5 Tegn På En God Træner
5 Tegn På En God Træner

Video: 5 Tegn På En God Træner

Video: 10 steder på jorden du IKKE skal svømme! 2022, December
Anonim

At vælge en personlig træner til dit motionscenter er et vigtigt skridt i retning af at opnå det ønskede resultat. Mange, der kommer til "simulatoren" for første gang, har ikke den mindste idé om, hvad der skal gøres, hvorfor og i hvilken rækkefølge. Derfor er hjælp fra en kvalificeret træner meget vigtig, især i den indledende fase af træningen.

5 tegn på en god træner
5 tegn på en god træner

Når du vælger en personlig træner, skal du være opmærksom på en række grundlæggende vigtige funktioner:

1. Uddannelsens tilgængelighed og gennemførelse af professionelle uddannelseskurser.

Måske er det mere logisk at stole på en professionel inden for sit felt, der er uddannet og er i stand til at organisere træningsprocessen, motivere hans afdelinger, overvåge sundhed osv.

2. At have en sportskarriere eller sportsoplevelse.

At kende og forstå er to forskellige ting. Alle kan vide, hvad en kulhydratmangel er ved tørring, men kun dem, der har gennemgået det, kan forstå, at dette kan gøres. Teoretisk kan alle vide, hvad muskelsmerter efter træning er, men igen vil den, der følte det forstå. Det er meget vigtigt, at den person, der skal arbejde sammen med dig, har en fuldstændig forståelse af, hvordan du har det, når du laver øvelser, hvile osv. Denne forbindelse hjælper din træner med at opbygge en mere kompetent træningsproces.

3. "Tjenesteydelser til fædrelandet".

Det er meget behageligt at indse, at du er i hænderne på den person, der allerede har opdraget snesevis af mestre inden for sport eller kandidater, "udledninger", verdensmestre, land, by osv. Sådanne indikatorer vil naturligvis tale om den kolossale oplevelse af coaching.

4. Trænerens udseende (personligt eksempel).

Personligt eksempel er en af ​​de vigtigste metoder til uddannelsesarbejde. Det er vigtigt at forstå, at "fedt ernæringsekspert", "tandløs tandlæge" og "kvise kosmetolog" teoretisk kan være gode specialister, men sandsynligheden for dette er ret lille. Så med en træner er det urimeligt at bede nogen, der ikke giver indtryk af en fysisk udviklet person, om at øge muskelvolumen.

5. Trænerens alder.

Det er sandsynligt, at en træner i en alder af 40 vil være mere kompetent end sin 20-årige kollega.

Dette er ikke alle de kriterier, der skal følges, når du vælger en personlig træner. En god tilføjelse ville være tilstedeværelsen af ​​positive anmeldelser og hans billede på bestyrelsen for sportsklubben. Du kan også se anmeldelser om denne træners arbejde, bladre gennem hans "instu" eller "VK" side.

Populær af emne.