Sådan Udvikles Stærk Hulning Med Værftstænger

Sådan Udvikles Stærk Hulning Med Værftstænger
Sådan Udvikles Stærk Hulning Med Værftstænger

Video: Sådan Udvikles Stærk Hulning Med Værftstænger

Video: Sådan Udvikles Stærk Hulning Med Værftstænger
Video: HOW TO STRIKE WITH MAXIMUM POWER - Training with Michael J White 2024, Kan
Anonim

Et stærkt knockout-slag er vigtigt ikke kun for kampatleter, men også for almindelige mennesker, der kunne stå op for sig selv i vanskelige tider. Det er ikke svært at udvikle et stærkt knockout-slag. Alt hvad der er nødvendigt for dette er bjælkerne i haven af dit hus.

Sådan udvikles stærk hulning med værftstænger
Sådan udvikles stærk hulning med værftstænger

I dette tilfælde er lange stænger nødvendige.

Træningen varer cirka fyrre minutter og består af en øvelse. Men først skal du grundigt varme op. Eventuelle øvelser er egnede til dette: at svinge armene, bøje kroppen i forskellige retninger osv. Listen er uendelig. Jo flere opvarmningsøvelser du laver, jo bedre.

Vi afslutter opvarmningen med en række standard push-ups fra gulvet. Klem det maksimale antal gange ud. Efter hvile i et par minutter fortsætter vi med selve øvelsen.

Det er nødvendigt at springe på hænderne langs stængerne. Det vil sige skubbe op og springe, bogstaveligt talt 10 - 15 centimeter fremad. Vi hopper til enden, først i den ene retning og derefter i den anden. Når der ikke er nogen styrke til at hoppe, begynder vi at producere regelmæssige push-ups. Hvis du ikke længere har styrken, skal du lave push-ups på de ujævne stænger, hoppe til jorden og push-ups fra jorden.

Dette er kun en tilgang. Antallet af tilgange afhænger af atletens fysiske kondition. Først kan du kun gøre et par tilgange. I fremtiden bør antallet af fremgangsmåder øges for at opnå den bedste effekt.

Denne øvelse hjælper ikke kun med at udvikle en stærk, knockout punch, men pumper også musklerne i arme og bagagerum.

Øvelsen er ret vanskelig, derfor kan den udføres af dem, der er i stand til at skubbe op på de ujævne bjælker 15-20 gange.

Anbefalede: