Sådan Udvikles Springevne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udvikles Springevne
Sådan Udvikles Springevne

Video: Sådan Udvikles Springevne

Video: Sådan Udvikles Springevne
Video: Killing Me Softly Sweater Inddeling med maskemarkører til raglan og vendepinde 2024, April
Anonim

Udviklingen af springevne afhænger direkte af en persons fysiske kondition. Jo mere din krop er under påvirkning af motion og træning, jo mere håndgribelige bliver resultaterne. Der skal lægges særlig vægt på ankelleddet, da hovedkraften under springet falder på denne del af kroppen.

Sådan udvikles springevne
Sådan udvikles springevne

Instruktioner

Trin 1

For de bedste resultater skal du huske at massere dit underben før hvert spring. Bøj og bøj ankelleddet i 3-5 minutter, først med det ene ben, derefter med det andet, skiftevis udfør rotationsbevægelser. Lad dine fødder overvinde modstand, når du træner, såsom at hænge en lille vægt på dit ben. Find derefter et lille, afrundet objekt, der fungerer med dine fødder. Prøv at finde sand og lav et par spring i det.

Trin 2

Lav et par kilometer hver morgen efterfulgt af gymnastikøvelser. Træk op, stræk dine ben, test din krop for fleksibilitet. Hop så uden at bøje dine ben med armene opad. Udfør denne øvelse i 5 minutter. Udfør derefter spring, hvor landingen falder på den ene fod og derefter på den anden.

Trin 3

Hop, drej 180 grader i springet og glem ikke de hævede arme. Par derefter med en ven på følgende sjove øvelse. Stå med ryggen mod hinanden, hæng dine albuer med dine hænder, og begynd at springe synkront ved landingen og sidde på huk. Så du vil føle hinanden bedre, udvikle musklerne i underbenet og ryggen og have det sjovt at lave øvelsen.

Trin 4

Spil basketball oftere, jo højere kurven til at kaste bolden, jo bedre. Springtov er også velkomne. Træk derefter en streg på sandet, som du skal springe for, og træk en meter tilbage. Spring hver gang, øg afstanden lidt.

Trin 5

Der er mange andre måder at udvikle springevne på. Konsulter undervisere og andre eksperter på området.

Anbefalede: