Sådan Udvikles Fleksibilitet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udvikles Fleksibilitet
Sådan Udvikles Fleksibilitet

Video: Sådan Udvikles Fleksibilitet

Video: Sådan Udvikles Fleksibilitet
Video: Gexes Minecraft HD Let´s Play EP 17 maskinen udvikles ! 2024, Kan
Anonim

Fleksibilitet er bevægelsesområdet i leddene. Det kan være forskelligt for hvert led. Systematisk træning kan hjælpe dine led med at udvikle maksimal fleksibilitet. Til dette er der udviklet et specielt sæt øvelser, der kaldes stretching. Da fleksibilitet afhænger af muskelfibers elasticitet, som stiger med stigende temperatur, udføres øvelser for at udvikle fleksibilitet først, når musklerne er opvarmet.

Sådan udvikles fleksibilitet
Sådan udvikles fleksibilitet

Instruktioner

Trin 1

Inden du starter fleksibilitetsøvelser, skal du udføre øvelser med bøjninger, squats og arm- og benrotationer i skulder- og hofteleddet. Forøg gradvist dit rækkevidde og bevægelsesområde. Derefter kan du starte øvelser for at udvikle fleksibilitet.

Trin 2

Fleksibilitet i arme og skuldre. 1. Læg hænderne foran brystet, og ret dem derefter fremad, til højre og venstre med håndfladerne vendt fremad. 2. Placer dine hænder på bagsiden af en stol, udfør flere bøjninger fremad. Udfør et fjedrende sving med armene udstrakt så langt som muligt. 3. Læg hænderne bag ryggen i låsen, ret albuerne, tag skuldrene tilbage og løft armene. 4. Løft din venstre arm, bøj den ved albuen, og læg din håndflade på ryggen. Med din højre hånd skal du trykke på albuen på din venstre hånd og trække den ned. Skift hænder.

Trin 3

Benens fleksibilitet. 1. Stå lige op. Bøj langsomt, rør ved gulvet med dine hænder og prøv at placere dine håndflader på det. Bøj ikke dine ben. 2. Stå på det ene ben, bøj det andet og træk det til brystet. Skift ben. 3. Stå på det ene ben, tag foden af det andet ben med den samme hånd og stræk det langsomt ud til siden. 4. Sid på gulvet, spred dine ben så langt som muligt, lav langsomme bøjninger fremad, liggende på gulvet med brystet. 5. Lunge. Placer dine håndflader på gulvet på begge sider af din fod. Ret dit ben uden at løfte håndfladerne fra gulvet.

Trin 4

Torso fleksibilitet. 1. Stå med fødderne fra hinanden, bøj dig til dit højre ben, berør dine hæle med dine hænder, skift ben. 2. Læn dig fremad, tag fat i dine skinner med dine hænder, lav flere fjedrende bøjninger, hjælp dig selv med dine hænder og prøv at røre ved dine ben med panden. 3. Sid på dine hæle, løft armene op, læn dig tilbage og læg dig på gulvet. 4. Gå på knæene, spred dem så bredt som muligt, læg dine skinneben parallelt med hinanden, bøj fremad, læn dig på dine underarme.

Anbefalede: