Sådan Udvikles En Reaktion

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udvikles En Reaktion
Sådan Udvikles En Reaktion

Video: Sådan Udvikles En Reaktion

Video: Sådan Udvikles En Reaktion
Video: Reacting to Slavs & Vikings: Medieval Russia & Origins of Kievan Rus 2024, April
Anonim

Den visuelle-motoriske reaktion hos en person, som enhver anden af hans evner, kan være genstand for udvikling. For at gøre dette skal du vide, hvordan du træner din reaktion og selvfølgelig anvender dem.

Sådan udvikles en reaktion
Sådan udvikles en reaktion

Instruktioner

Trin 1

Bed din ven om at spille et spil med dig. Det er meget simpelt, men samtidig udvikler det reaktionshastighed meget effektivt. Spillets regler er som følger: Bed din kammerat om at holde håndfladen lige mod dig, din opgave er at slå din kammerat med slag, og i mellemtiden er hans opgave at fjerne hans hånd i det øjeblik du strejker.

Trin 2

Slå håndfladen så hårdt og uventet for din ven som du kan, forveksle ham med pauser og kigger forbi hans øjne og håndflade. Således vil reaktionshastigheden i et så simpelt, men intenst spil udvikle sig. Skift derefter roller - nu holder du din håndflade og tager den væk fra din kammerats slag. For at komplicere opgaven kan du flytte din håndflade i et lodret plan, men samtidig overholde sikkerhedsforholdsregler - bevæg dig væk fra hinanden i en sådan afstand, at batterens hånd ikke når ansigtet, der holder håndfladen.

Trin 3

Øv dig alle magiske tricks med håndens hånd. Processen med sådan træning udvikler reaktionshastigheden godt. Start med jonglering - flere genstande, der flyver foran dine øjne, kræver konstant, at du behøver at fange dem og straks kaste dem igen. En person med en dårlig reaktion vil ikke være i stand til at klare dette med det samme, og når du med succes gennemfører denne opgave, vil du se, at din reaktion er blevet meget bedre. Derudover udvikler jonglering motorisk koordination godt.

Trin 4

Søg på Internettet, og installer et specielt program på din computer for at udvikle reaktionen. For eksempel er et af sådanne programmer Effecton Studio 2005, som er i stand til at vurdere hastigheden og spredningen af en simpel visuel-motorisk reaktion, hastigheden af en kompleks visuel-motorisk reaktion, hastigheden af en lyd-motorreaktion, tiden af reaktion på en bevægelig genstand osv. Spor dine fremskridt ved hjælp af programoverslagene.

Anbefalede: