Sådan Træner Du Din Reaktion

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du Din Reaktion
Sådan Træner Du Din Reaktion

Video: Sådan Træner Du Din Reaktion

Video: Sådan Træner Du Din Reaktion
Video: Sådan Træner Du Din DRAGE *LIVE* - (Med Min Kæreste) 2024, April
Anonim

I gamle tider overlevede de hurtigste, smidigste mennesker. Alt har ændret sig i dag. Gaderne holdes i orden af politiet, vi går i butikken for spil. Det ser ud til, at kun nu atleter har brug for en hurtig reaktion: boksere, atletik, svømmere og andre. Men det sker, at du befinder dig på det forkerte tidspunkt og det forkerte sted, når der ikke er nogen forsvarere af lov og orden, men der er hooligans. Og for at overleve er du nødt til at vinde kampen. For at gøre dette skal du lære at reagere korrekt og hurtigt på fjendens handlinger.

Sådan træner du din reaktion
Sådan træner du din reaktion

Instruktioner

Trin 1

Start med at træne dit høresvar. For at gøre dette skal du først afbryde den visuelle forbindelse mellem kilden og eleven. Du skal forudsige udseendet af en lyd fra mentorens handlinger. Du kan lave en lyd bag ryggen. For eksempel: træneren, der sidder bag dig, rammer skarpt bordet med linealen. Du skal klikke tilbage. Når du træner for sikkerhed, skal du øve proceduren for at rive et våben fra en modstanders hænder ved et signal.

Trin 2

Sans for berøringstræning - udarbejde reaktionen på berøring. Sæt først en bind for øjnene. Partneren skal være bag dig. Når han rører din skulder med hånden, skal du sætte dig skarpt ned, springe fremad eller til siden, vende dig om og tage en kampstilling.

Trin 3

Visionstræning. En af metoderne til at udvikle visuel reaktion er at lege med hænderne. Sid vendt mod træneren og hold dine hænder foran dig. Lederen skal dække din med din håndflade, og du skal trække den tilbage i tiden. En anden øvelse til at udvikle visuel reaktion er rock-paper-saks-spillet. Du skal slå din modstander ved at smide fingrene ind i det vindende stykke et øjeblik senere efter hans variation.

Trin 4

Uddannelse træning. Tag en tennisbold og kast den mod væggen, når den hopper - tag den. Kast bolden mod væggen og med din partner. Du kaster - han fanger, så er det næsten umuligt at forudsige kuglens flyvning, hvilket betyder, at effektiviteten af træning vil øges.

Trin 5

Nu kan du omsætte de færdigheder, du har lært, i praksis. Til dette er sparring i ringen eller tatami egnet. Lad os sige, at din naturlige reaktion på et lige spark mod maven er at træde tilbage og sænke albuen. Men gå tilbage til en position, hvorfra det er praktisk at komme videre. Kun ben og mave skal bevæge sig tilbage, flytte tyngdepunktet fremad og bøje benene og kroppen lidt - klem ind i en fjeder. Dæk din torso og hofter med din albue, og gå derefter til siden. Dit mål er at være bag fjenden. Når dette sker, skal du ramme bagsiden af dit hoved med bunden af din hånd. Så vi fik en modforanstaltning fra en harmløs defensiv reaktion.

Trin 6

Du vil blive undervist i andre selvforsvarsteknikker i enhver sektion af kampsport. Og dette vil være let, fordi du allerede har en umenneskelig reaktion.

Anbefalede: