Sådan Forbedrer Du Din Reaktion

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forbedrer Du Din Reaktion
Sådan Forbedrer Du Din Reaktion

Video: Sådan Forbedrer Du Din Reaktion

Video: Hvorfor findes der ikke p-piller til mænd? 2022, December
Anonim

Overholdelse af statistikkerne over resultaterne af sportspræstationer ved Olympiaderne kommer forskere til den konklusion, at det er mere og mere vanskeligt at sætte en ny rekord hvert år, fordi menneskeheden bare nærmer sig "grænsen" for sine evner. På den anden side siger den isoteriske lære, at en persons evner kun er begrænset af hans sind. Betyder dette, at du har brug for at pumpe hjerner, ikke muskler? Og hvordan kan din hjerne hjælpe dig med at udvikle et forbedret svar? Lad os prøve at finde ud af det.

Sådan forbedrer du din reaktion
Sådan forbedrer du din reaktion

Instruktioner

Trin 1

Det er så arrangeret af naturen, at menneskekroppen er en enkelt organisme, hvor den ene ikke kan eksistere uden den anden. Overvej f.eks. Spørgsmålet om, hvordan man kan forbedre svaret.

Trin 2

Reaktionen, som du kender fra løbet af biologi og anatomi for 8. klasse, er hastigheden for transmission af et signal fra hjernen langs nerverne til muskelknudepunkter med en ordre om at trække sig sammen. Faktisk, hvis en sten kastes mod en person, vil han prøve at undvige og vil ikke stå og se på den flyvende sten med udtrykket på ansigtet af en nedslået intellektuel. Den tid det tager for signalet at rejse fra hjernen til musklerne og indlede handling er reaktionstiden. Jo kortere denne gang, jo flere chancer har du for at forblive i live og uskadet.

Trin 3

Derfor kan det udledes, at den menneskelige reaktion afhænger af både hjernen og musklerne. Men lad os gå i orden. Lad os starte med hjernen. Det er trods alt dette organ, der giver signalet om, at det er nødvendigt at undvige den flyvende sten. Den visuelle del af hjernen og øjnene selv spiller en vigtig rolle i denne sag. En øjeblikkelig vurdering af situationen opstår, hvorefter hjernen sender et signal. Det er også vigtigt at tage højde for det faktum, at øjet har en såkaldt "blind plet", når den rammer, hvor den samme kastede sten simpelthen forsvinder fra synsfeltet et øjeblik og hjernen måske ikke har tid til give instruktioner til musklerne for at undgå.

Trin 4

Derfor er det værd at træne hjernen. For at gøre dette er der en simpel øvelse, som skuespillere bruger meget ofte. To mennesker står overfor hinanden. Man laver forskellige bevægelser. Den anden opgave er at gentage alt nøjagtigt. Over tid øges hastigheden af ​​ændring af bevægelser. Dette får hjernen til at arbejde mere aktivt og give ordrer til musklerne i farten.

Trin 5

Hjernen er mere eller mindre sorteret. Lad os nu gå direkte til selve musklerne. Jo mere trænet de er, jo hurtigere reagerer de på hjernens kommando, jo hurtigere trækker de sammen, og unddragelsen bliver meget lettere og hurtigere. For en simulator, der er noget som en boksesæk, men derudover er der mange lys på denne enhed, der lyser med intervaller på et halvt sekund i forskellige områder. Udfordringen er at ramme hver pære, der tændes.

Trin 6

Ved at udføre disse to øvelser kan du hurtigt bringe din reaktion til et nyt niveau, og meget ofte ser det ud til at tiden har dækket sin gang. Helt en uforglemmelig oplevelse. Jeg anbefaler at prøve det.

Populær af emne.