Sådan Forbedrer Du Din Kropsholdning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forbedrer Du Din Kropsholdning
Sådan Forbedrer Du Din Kropsholdning

Video: Sådan Forbedrer Du Din Kropsholdning

Video: Sådan Forbedrer Du Din Kropsholdning
Video: Guide: Rygproblemer? Sådan får du en bedre kropsholdning - Skolen for kropsterapi 2024, Marts
Anonim

Rygsøjlen er "livets akse", og problemer med den resulterer i migræne for en person, afbrydelser i mave-tarmkanalen, overbelastning i det lille bækken, forkert funktion af leveren og andre organer. Meget ofte er personen selv skyldige i sine sygdomme. At læse i sengen, vil vanen med at slappe af, forkert sidde ved computeren i sidste ende resultere i spinal deformiteter og helbredsproblemer. Heldigvis er det let at forhindre dette triste scenarie - det er nok at tage sig af den korrekte kropsholdning.

Yoga er en fantastisk måde at holde din rygsøjle sund på
Yoga er en fantastisk måde at holde din rygsøjle sund på

Nødvendig

  • - tyk bog;
  • - stor fitnessbold
  • - medlemskab af gymnastiksalen.

Instruktioner

Trin 1

Brug råd fra vores bedstemødre. For at udvikle den korrekte kongelige kropsholdning lagde de en bog oven på deres hoveder og gik rundt og forsøgte ikke at tabe den. Gangartet blev glat, skuldrene strakte sig, og en almindelig kvinde blev forvandlet til en stolt skønhed.

Trin 2

Styr din krop. Kontroller dens position med referencen hvert minut. Standarden er let at finde ud af: stå med ryggen mod væggen, så din krop berører væggens overflade på fire punkter - bagsiden af hovedet, øvre ryg, bagdel og hæle. Samtidig trækkes maven let ind. Denne kropsposition er korrekt - reference. Dette er hvad du skal støtte hvert sekund.

Trin 3

Gå til fitness eller motion derhjemme. De bedste typer træning for at opretholde rygsøjlens sundhed og god kropsholdning er yoga, pilates. På samme tid skal du styrke musklerne i ryggen, som vil støtte din krop og forhindre, at den kollapser.

Trin 4

Kontroller din siddeplads ved computeren eller spisebordet. Sid oprejst, hold ryggen lige, og dine fødder hviler dine fødder godt på gulvet. De fleste mennesker gør det ikke, og med tiden får de mange sår.

Du kan få en kæmpe oppustelig fitnessbold og sidde hjemme på den. Ved det mindste forsøg på at slappe af, tage en imponerende stilling, finder du dig selv på gulvet. Over tid vil du blive vant til at sidde ordentligt.

Anbefalede: