Sådan Opretholder Du Din Kropsholdning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opretholder Du Din Kropsholdning
Sådan Opretholder Du Din Kropsholdning

Video: Sådan Opretholder Du Din Kropsholdning

Video: Sådan Opretholder Du Din Kropsholdning
Video: Nakkesmerter og hovedpine? Få styr på din kropsholdning 2024, April
Anonim

For at bevare din kropsholdning skal du sørge for korrekt kropsholdning, mens du sover og går. Vær særlig opmærksom på din arbejdsplads. Mens du arbejder, skal du ændre din kropsposition og varme op regelmæssigt. Flyt mere og vælg de rigtige sko.

Sådan opretholder du din kropsholdning
Sådan opretholder du din kropsholdning

Instruktioner

Trin 1

Organiser dit arbejdsområde for at bevare din kropsholdning. Stolen skal være så høj, at dine fødder rører gulvet helt. Bagsiden skal hvile på stolens bagside uden at bøjes. Bordet skal være lige over taljen. Når du sidder ved et bord, skal du ikke læne dig frem. Hvis du har valgt en computerstol, er det bedre at fastgøre ryggen i en position for at undgå en forkert rygposition. Sædet skal være moderat hårdt. Hvis den er blød, fordeles belastningen og vægten ikke korrekt.

Trin 2

For at bevare den korrekte kropsholdning skal du holde øje med dig selv under arbejdsprocessen. For det første skal du ikke forblive i en position i mere end 15 minutter. Skift din kropsholdning, placeringen af dine arme og ben. For det andet skal du kontrollere placeringen af din ryg og nakke. Vip ikke dit hoved, bøj ikke ryggen. Det er bedre ikke at sætte den ene fod på den anden, i denne position vil rygsøjlen være i den forkerte position fra et fysiologisk synspunkt. For det tredje skal du stå op fra din arbejdsplads og varme op hver halve time. Du kan tage en kort gåtur, eller du kan lave et par øvelser. Vipninger, kropsdrejninger vil være nyttige.

Trin 3

Sørg for et godt sovemiljø for at undgå kropsholdningsproblemer. Sovestedet skal være behageligt. En blød madras giver ikke den nødvendige støtte til rygsøjlen, så en fast madras er bedst. Den bedste mulighed er en ortopædisk madras. Det er vigtigt at vælge den rigtige pude. Den skal ikke være for høj, hård eller tværtimod blød. I dag kan du i butikkerne finde puder med moderne syntetiske fyldstoffer, der følger kroppens kurver og giver maksimal komfort og korrekt kropsholdning.

Trin 4

For at opretholde den korrekte kropsholdning skal du gå korrekt. Bagsiden skal holdes lige og lige. Ret dine skuldre ud og træk dem lidt tilbage, hold hovedet lige og sænk ikke. Bækkenet skal ikke gå frem eller tilbage, se dette. Skridt skal være temmelig bredt og selvsikkert. Sørg for, at sokken først berører støtten. Det er bydende nødvendigt at vælge det rigtige fodtøj. Høje hæle er skadelige, ligesom flade såler. Den bedste mulighed er en stabil hæl med en højde på 3-5 centimeter. Det tilrådes at bruge mindst en halv time om dagen på vandreture.

Anbefalede: