Sådan Forbedrer Du Din Reaktionshastighed

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forbedrer Du Din Reaktionshastighed
Sådan Forbedrer Du Din Reaktionshastighed

Video: Sådan Forbedrer Du Din Reaktionshastighed

Video: Sådan Forbedrer Du Din Reaktionshastighed
Video: Sådan ruller du dine egne bivokslys - juleudgave - DIY af Hedenhus 2024, April
Anonim

Det er ekstremt vigtigt at reagere så hurtigt som muligt på eksterne stimuli, for blandt dem er farlige og endda fatale. Den latente reaktionstid er tidsperioden fra begyndelsen af stimulushandlingen til selve reaktionens øjeblik. Denne egenskab afhænger af stofskiftehastigheden og er et individuelt træk for hver person. Du kan ikke træne den latente reaktionstid, men du kan lære at reagere hurtigere på stimuli, der går forud for enhver handling. Så ved at drage fordel af de følgende øvelser vil du i høj grad øge din reaktionshastighed.

Sådan forbedrer du din reaktionshastighed
Sådan forbedrer du din reaktionshastighed

Instruktioner

Trin 1

Det er bedst at begynde at træne med et ret simpelt spil - kiks. En person står stille og placerer håndfladen, så det er behageligt for den anden partner at ramme den (for eksempel kan du stå sidelæns og holde din håndflade foran dig). Den første spillers opgave er at fjerne håndfladen, inden han rammer, og den anden er at ramme den. Du kan også holde score, efter et stykke tid skifter spillerne. Princippet i dette spil kan bruges i andre øvelser, for eksempel i fejning.

Trin 2

Den underbevidste reaktion er meget hurtigere end den bevidste. Derfor er det i underbevidstheden, at reaktioner på visse stimuli skal lagres. Dette kan opnås ved konstant gentagelse af bevægelser under træning. Mest sandsynligt bliver du nødt til at udføre ca. 6-9 tusind gentagelser, og på et tidspunkt skal du ikke gøre mere end 300. Det vil sige, du skal bruge omkring to måneder til ubevidst at mestre motormønsteret. Men denne proces kan accelereres, følgende metoder hjælper dig med dette.

Trin 3

Enhver person har sine egne individuelle motoriske reaktioner, dannet i løbet af udviklingen. Det er almindeligt kendt, at gamle reflekser er meget lettere at udvikle, end der findes nye. Dette betyder, at når du udvikler nye defensive teknikker, skal du primært stole på din naturlige reaktion.

Trin 4

Meditation er total koncentration om et bestemt emne. For at koncentrere din opmærksomhed om dette emne skal du afbryde forbindelsen til resten af verden omkring dig for at slappe af. Mange mennesker begår fejlen ved at meditere: de slapper af, men glemmer koncentration. Der er praktisk taget ingen fordel ved sådan meditation. Efter at have nået en tilstand af afslapning er det nødvendigt mentalt at forestille sig og koncentrere sig om tekniske handlinger. Men under ingen omstændigheder skal du tvinge dig selv til at meditere med magt. Du er nødt til kun at begynde at meditere i det øjeblik, du føler behov for det.

Anbefalede: