Sådan Udvikler Du Din Reaktionshastighed

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udvikler Du Din Reaktionshastighed
Sådan Udvikler Du Din Reaktionshastighed

Video: Sådan Udvikler Du Din Reaktionshastighed

Video: Sådan Udvikler Du Din Reaktionshastighed
Video: Sådan ruller du dine egne bivokslys - juleudgave - DIY af Hedenhus 2024, Kan
Anonim

Boksning er en af de sportsgrene, hvor en dårligt udviklet reaktionshastighed ikke kun er årsagen til sportsfejl, men også fysisk skade, og derfor er reaktionstræning vigtig i dannelsen af en boksers teknik.

Sådan udvikler du din reaktionshastighed
Sådan udvikler du din reaktionshastighed

Instruktioner

Trin 1

Bed din ven eller anden bokser fra træningsgruppen om at lege med dig et simpelt, men meget effektivt spil til at udvikle reaktionshastighed.

Trin 2

Bed din ven om at holde håndfladen mod dig.

Trin 3

Slå din partners håndflade tilfældigt. Kameratens opgave er at forhindre dig i at komme ind i det. Han skal fjerne det, når du strejker. Din opgave er at behændigt og nøjagtigt slå din håndflade.

Trin 4

Hold score. Tæl hvor mange gange du rammer din vens håndflade, og hvor mange gange det lykkedes ham at fjerne sin hånd.

Trin 5

Byt roller med din partner. Nu vil han prøve at slå din håndflade, og du fjerner den. Bliv ved med at tælle, og sammenlign derefter, hvem og hvad der reagerer bedre. Det skal bemærkes, at håndfladens svar og undgåelsesrespons er to forskellige svar. Og hvis en af jer lykkes at strejke, så er det langt fra det faktum, at han vil omgå det andet ved at forlade.

Trin 6

Fang fluer med dine hænder. Det sker ofte, at der vises fluer i huset. De kan være meget nyttige til at udvikle din reaktionshastighed. Det er vanskeligt at forudsige, i hvilken retning insektet vil flyve i det næste øjeblik i tiden, og hvis du tager højde for det faktum, at det er ret lille i størrelse, så vil du sammen med reaktionshastigheden også være i stand til at udvikle samordning.

Trin 7

Lær at jonglere - flere flyvende objekter, der konstant kræver at blive kastet og fanget, er underlagt dem, der har en veludviklet reaktionshastighed og også motorisk koordinering.

Trin 8

Brug specielle computerprogrammer til at udvikle reaktionshastighed. Som regel har disse typer programmer forskellige indstillinger, såsom objekternes bevægelseshastighed og udfører også en slags evalueringssystem. Brug dette punkt eller punktsystem til at spore dine fremskridt.

Anbefalede: