Sådan Udvikles Rygfleksibilitet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udvikles Rygfleksibilitet
Sådan Udvikles Rygfleksibilitet

Video: Sådan Udvikles Rygfleksibilitet

Video: Sådan Udvikles Rygfleksibilitet
Video: 10 minutters yoga for ryggen | Dansk guidet yoga 2024, April
Anonim

Rygfleksibilitet - leddene i rygsøjlen til at bevæge sig i fuld amplitude er en indikator for ungdom og en garanti for, at ikke kun musklerne i ryg og ryg fungerer korrekt, men også af mange indre organer, der er forbundet med det. Du skal konstant passe på din ryg og udvikle dens fleksibilitet. Dette hjælper med at opretholde elasticiteten af de intervertebrale skiver og kompensere for aldersrelaterede ændringer. Et sæt enkle øvelser hjælper dig med at nå dette mål og bevare sundhed og ungdom.

Sådan udvikles rygfleksibilitet
Sådan udvikles rygfleksibilitet

Instruktioner

Trin 1

Placer en stol midt i rummet og sæt dig på kanten af den. Placer dine hænder på stolens sæde, og ret dem langsomt ud. Stræk dine ben fremad, spred dem fra hinanden på skulderbredden. Efter indånding skal du løsne dig fra stolen og ikke bøje dine ben. Buk din ryg. Udånder og vender tilbage til startpositionen.

Trin 2

Stå vendt mod stolens sæde, gå et skridt tilbage. Hvil dine hænder på sædet, spred dine ben så bredt som muligt, berør gulvet med dine knæ, ret derefter dine ben ud og stå op til startpositionen.

Trin 3

Sid på gulvet, på tæppet, bøj dine knæ. Kroppen skal røre lårene. Vip hovedet fremad, berør dine knæ med panden, kramm dine skind med dine hænder. Stræk fødderne fremad, mens du glider langs gulvet. Forlæng dine knæ og fødder, og sørg for, at dit hoved og din krop stadig berører dine ben. Stræk armene så langt frem som muligt, læg dine hænder oven på dine fødder. Træk dine fødder mod dig med dine hænder, bøj ikke knæene. Lås i denne position, stræk derefter dine fødder, ret din krop, løft dine arme op.

Trin 4

Knæl ned på tæppet med håndfladerne på gulvet. Inhalér og løft langsomt din højre arm og venstre ben op så højt som muligt. Ret denne position i 5-7 sekunder, træk vejret frit. Skift arm og ben. Forsøg at holde ud i denne position så længe som muligt, bring gradvist forsinkelsestiden i denne position til 1, 5-2 minutter.

Trin 5

Gå på knæene, læg håndfladerne på gulvet, ret dine arme ved albuerne. Uden at løfte håndfladerne og knæene foldes du langsomt ud, som om du vrider den til højre, og gentag derefter øvelsen med en drejning til venstre.

Anbefalede: