Hamilton: Ferrari Er Meget Stærk Lige Nu

Indholdsfortegnelse:

Hamilton: Ferrari Er Meget Stærk Lige Nu
Hamilton: Ferrari Er Meget Stærk Lige Nu

Video: Hamilton: Ferrari Er Meget Stærk Lige Nu

Video: Hamilton: Ferrari Er Meget Stærk Lige Nu
Video: Why Did Hamilton and Ferrari Never Happen? 2024, Kan
Anonim

Lewis Hamilton var imponeret over Ferrari's hastighed på test; ifølge ham er dette dog ikke usædvanligt.

Hamilton: Ferrari er meget stærk lige nu
Hamilton: Ferrari er meget stærk lige nu

Mercedes holder ikke for meget opmærksom på hurtige omgange ved test, selvom deres vigtigste rivaler fra Ferrari er slående i både pålidelighed og hastighed.

Toro Rosso-chef Franz Toast sagde, at Ferrari i øjeblikket sandsynligvis er et halvt sekund foran sin nærmeste forfølger. Lewis Hamilton mener dog, at det sande billede kan være meget mere kompliceret.

Hamilton sagde:”Jeg tror ikke, vi kan tale om nogen endelige tal. Men Ferrari er meget, meget stærk på dette tidspunkt, som du har set.

De har allerede rejst et godt stykke. Det ser ud til, at deres bil er bedre, end den var på dette tidspunkt for et år siden. Det betyder, at det i 2019 bliver endnu sværere for os."

Det er vanskeligt at sammenligne Mercedes 'hastighed med Ferrari på dette tidspunkt, sagde Hamilton, da holdenes arbejdsprogrammer er meget forskellige.

Lewis fortsatte:”De fungerer godt. Vi forsøger stadig at forstå vores bil bedst muligt. Generelt er alt det samme som i begyndelsen af sidste år.

Ferrari er altid hurtig på tests, især i de senere år. Vi forventede dette. Vores team er fokuseret på deres opgaver. Alle arbejder hårdt - alt er i orden."

Aktuelle opgaver

Hamilton sagde, at prioriteten for Mercedes er at forbedre sin bil og ikke spilde tid på at finde ud af, hvad konkurrencen gør.

”Lad de andre gå i gang med deres forretning, og vi prøver grundigt at undersøge maskinen for at sikre, at det er lykkedes os at forbedre alle processerne.

Vi er nødt til at sikre, at vi analyserer vores data bedre end nogensinde, og at vi racere giver ingeniører nøjagtig feedback end nogensinde.

Her er hvad vi har fokuseret på. Vi vil have tid til at gennemføre alle vores arbejdsplaner. Næste uge tror jeg, at vi bedre vil forstå, hvor vi er i sammenligning med konkurrenter."

Hamilton er overbevist om, at Mercedes er i stand til at slå tilbage, selvom Ferrari er hurtig ikke kun i tests, men også i løb.

”På dette tidspunkt konkurrerer vi også med vores fortid. Vi prøver virkelig at tilføje i alle områder. Både ingeniørerne ved basen og mekanikken i brøndene stræber efter dette.

Det er forbløffende, at en sådan atmosfære er blevet bevaret inden for holdet gennem alle disse års sejre. Det er rart at se denne tørst efter succes.

Ingen slapper af. Alle bevæger sig fremad. Denne vinter var ikke let for gutterne i basen.

Jeg ser det og hører fra fyrene: måske har det aldrig været så hårdt som efter disse ændringer i reglerne om aerodynamik. Men jeg tror: Hvis nogen kan klare dette, så er det vores fyre.

Vi er det eneste hold, der har vundet mesterskabet i perioder med de mest varierede regler. Jeg er sikker på, at alt vil være fint, selvom vi ikke er favoritter i første fase …"

Anbefalede: