Sådan Gør Du Dig Selv Meget Stærk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gør Du Dig Selv Meget Stærk
Sådan Gør Du Dig Selv Meget Stærk

Video: Sådan Gør Du Dig Selv Meget Stærk

Video: Sådan Gør Du Dig Selv Meget Stærk
Video: Disse tegn fortæller dig, at du har en stærk energi. 2024, Kan
Anonim

Der er mange programmer, der sigter mod at øge niveauet for styrkeudhold og især styrke, de fleste af dem følger på en eller anden måde princippet om "jo mere jo bedre." Dette er lidt anderledes. Styrkegevinster kan opnås ved enkle træningsprogrammer, men ikke i det omfang, de kan opnås ved at træne korrekt.

Sådan gør du dig selv meget stærk
Sådan gør du dig selv meget stærk

Nødvendig

medlemskab af gymnastiksalen

Instruktioner

Trin 1

Den første regel er rationering af træningsplanen og en systematisk stigning i belastninger. Det anbefales ikke at træne mere end en hovedmuskelgruppe og en hjælpemuskelgruppe på en dag. Du skal udføre et strengt begrænset antal reps og nå din grænse for det sidste sæt af den sidste rep.

Trin 2

Træning bør ikke vare mere end en og en halv time om dagen, men foregå ved grænsen for styrkeudholdenhed. Hvis du træner i gymnastiksalen i to timer eller mere, bidrager du til udviklingen af udholdenhed, på samme tid, på samme tid, meget risiko for overtræning.

Trin 3

Udfør øvelserne med perfekt klarhed. Hvis du snyder, kan du i bedste fald lægge belastningen på den forkerte muskelgruppe, du ønsker, og i værste fald forårsage skade.

Trin 4

Hvil godt mellem træningsprogrammerne, undgå søvnmangel og overtræning. For at opleve en stigning i styrke har du brug for hvile, hvorunder musklerne er i stand til at vokse og reparere.

Anbefalede: