Hvilke Fodboldhold Spiller Til UEFA Super Cup

Hvilke Fodboldhold Spiller Til UEFA Super Cup
Hvilke Fodboldhold Spiller Til UEFA Super Cup

Video: Hvilke Fodboldhold Spiller Til UEFA Super Cup

Video: Hvilke Fodboldhold Spiller Til UEFA Super Cup
Video: UEFA Super Cup 2021 Intro - FedEx & MasterCard DE 2024, Kan
Anonim

I 2014 bliver det den 39. UEFA Super Cup-kamp. Dette hæderlige trofæ hører hidtil til vinderen af Champions League 2012-2013 sæsonen Bayern München fra München.

Hvilke fodboldhold spiller til UEFA Super Cup 2014
Hvilke fodboldhold spiller til UEFA Super Cup 2014

Efter afslutningen af den europæiske fodboldsæson 2013/14 blev det klart, at Bayern München ikke ville være i stand til at deltage i UEFA Super Cup for andet år i træk. Sidste sæsons Champions League- og Europa League-vindere deltager i spillet om det hæderlige fodboldtrofæ. Således mistede den tyske klub sin plads i Super Cup-kampen til vinderen af den sidste sæson af Champions League Real Madrid og den triumferende Europa League - Sevilla

UEFA Super Cup-kampen 2014 finder sted den 12. august i Wales på Cardiff City Stadium med en kapacitet på omkring 27.000. Kampen indeholder to spanske hold - Real og Sevilla. Det er bemærkelsesværdigt, at FIFA i 2014 valgte et stadion i Wales til at være vært for en vigtig kamp. Tidligere blev spillet afholdt i Fyrstendømmet Monaco.

Real Madrid vandt retten til at konkurrere om trofæet efter at have vundet Champions League-finalen over Madrids evige rival Atlético. Spillet sluttede på kun 120 minutter. I ekstra tid var den kongelige klub i stand til at score tre mål i modstanderens mål. Den endelige score i finalen er 4 - 1 til fordel for Real Madrid.

Den anden kandidat til UEFA Super Cup var den spanske "Sevilla". Dette hold vandt kun en straffesparkskonkurrence i Europa League-finalen over portugisiske Benfica.

Det er meget svært at tale om favoritten i den kommende kamp, da holdene lige er begyndt at forberede sig til sæsonen, og nogle spillere er på ferie efter at have deltaget i verdensmesterskabet. Alt afhænger af, hvilken klub der er bedre forberedt til kampen om ærespokalen.

Anbefalede: