I Hvilke Byer Spiller Det Russiske Landshold Ved FIFA World Cup

I Hvilke Byer Spiller Det Russiske Landshold Ved FIFA World Cup
I Hvilke Byer Spiller Det Russiske Landshold Ved FIFA World Cup

Video: I Hvilke Byer Spiller Det Russiske Landshold Ved FIFA World Cup

Video: DET MEST INTENSE VM! FIFA World Cup Mode Dansk 2022, November
Anonim

Fire år efter den katastrofale præstation ved FIFA verdensmesterskabet i 2014 i Brasilien vil det russiske landshold have en chance for at rehabilitere sig selv ved verdensmesterskabet i hjemmet. Byerne, hvor Stanislav Cherchesovs hold skal spille gruppespillet, er allerede kendt.

I hvilke byer spiller det russiske landshold ved FIFA World Cup 2018
I hvilke byer spiller det russiske landshold ved FIFA World Cup 2018

Det russiske landshold har som værtsland for verdensmesterskabet i fodbold allerede kvalificeret sig til turneringens hovedgruppe. I henhold til reglerne for mesterskabet gik vores hold fra den første trækurv til gruppe A.

Russernes rivaler i gruppespillet vil være landsholdene fra den anden, tredje og fjerde pots. Desuden kan der blandt russernes rivaler være meget fremtrædende hold. Hjemmevæggene, som mange fodboldfans tror, ​​kan dog hjælpe vores landshold med at nå slutspillet til den mest prestigefyldte og vigtige fodboldturnering på planeten.

Det første møde ved verdensmesterskabet, der er planlagt som en åbningskamp, ​​afholdes af det russiske landshold i Moskva den 14. juni 2018. Den restaurerede Luzhniki vil blive fyldt til kapacitet, hvilket skal hjælpe landsholdet med at spille med værdighed mod en modstander fra den anden kurv.

Kampen i anden runde i gruppespillet til FIFA World Cup 2018 for det russiske landshold er planlagt til 19. juni. Denne gang er den nordlige hovedstad i vores moderland vært for verdensmesterskabet. Mødet finder sted på Krestovsky stadion i Skt. Petersborg.

Landets vigtigste fodboldhold spiller den sidste runde i gruppespillet i Samara den 25. juni. Samara-Arena stadion med en kapacitet på ca. 45 tusind mennesker bliver vores landsholds vigtigste fodboldbane i gruppespillet, fordi det er i sidste runde, at Cherchesovs holds fremtidige sportslige skæbne sandsynligvis vil blive besluttet.

Selvfølgelig vil alle russiske fans have vores hold til at optræde på felterne Kazan, Sochi eller Nizhny Novgorod, fordi det er der, der er planlagt kampene i den ottende finale og kvartfinalekampe. Men at vende tilbage til Moskva til Luzhniki, hvor vinderen af ​​den næste fodbold-verdensmesterskab vil blive annonceret den 15. juli 2018, kan være den ultimative drøm.

Populær af emne.