Sådan Svinger Du Dit Nederste Bryst

Indholdsfortegnelse:

Sådan Svinger Du Dit Nederste Bryst
Sådan Svinger Du Dit Nederste Bryst

Video: Sådan Svinger Du Dit Nederste Bryst

Video: Sådan Svinger Du Dit Nederste Bryst
Video: Трастовые техники в остеопатии Э. Т. Стилла 2024, April
Anonim

Hvis du ikke kan lide brystmusklerne i din krop, er det tid til at gå videre til handling: engagere sig i at pumpe dem op, som ivrige bodybuildere gør. Hvordan kan man svinge det nederste bryst korrekt?

Sådan svinger du dit nederste bryst
Sådan svinger du dit nederste bryst

Er det nødvendigt

Vægstang, håndvægte, omvendt skrå bænk

Instruktioner

Trin 1

Lav en aktiv opvarmning inden træning. Det bør indeholde øvelser til opvarmning af alle muskelgrupper i din krop. Vær mere opmærksom på "opvarmningen" af brystmuskulaturen, udfør for eksempel specielle øvelser: stå op lige, fødderne skulderbredde fra hinanden, løft armene op og stræk så højt som muligt. Gentag denne øvelse 25 gange. Lav cirkulære gynger med dine hænder, træning for hænderne "saks"; alt dette hjælper med at forberede de nedre brystmuskler til mere alvorlig stress.

Trin 2

Gå videre til vægtarbejde. Udfør en vægtstangspresse på en speciel omvendt hældningsbænk, hvor pressen pumpes. Læg på ryggen, giv armene en”bøjning ved albuerne”, hold dem foran dig. Bed nogen i nærheden om et sikkerhedsnet til at lægge vægtstangen i dine hænder. Når du indånder, skal du løfte stangen op fra dig selv, og når du trækker vejret, skal du sænke den forsigtigt. Hele denne tid skal nogen forsikre dig. Udfør denne øvelse 8-10 gange i fire tilgange, og øg gradvist vægten på et sportsudstyr fra sæt til sæt.

Trin 3

Gør et håndvægtstryk på den samme bænk. Efter barbellpressen anbefales det at lave håndvægtpressen i samme position. Ved at træne på denne måde træner du omhyggeligt det nedre bryst og konsoliderer det opnåede resultat. Lig på bænken med hele ryggen, bede belayer om at give dig håndvægte i dine hænder. Klem dem, og sænk håndvægterne efter øvelsen på samme tid. Prøv at holde albuerne åbne og på begge sider af din torso. Det vil sige, du udfører de samme handlinger som med barbellpressen. Tag først lette håndvægte, arbejd på din teknik. Fastgør derefter resultatet med en tungere vægt. Udfør mindst 10 gange i hvert af 4 sæt.

Trin 4

Stræk dine brystmuskler i slutningen af din træning. Efter hver træning til pumpning af det nedre bryst skal du udføre denne øvelse. Stå nær muren i hallen. Sæt den ene hånd på væggen, vip den anden del af brystet så meget som muligt til siden. Gør dette i cirka et minut. Skift derefter arme og udfør øvelsen i den anden halvdel af brystet. Dette hjælper med at forhindre personskade ved efterfølgende træning.

Anbefalede: