Hvordan Man Svinger Det Nederste Tryk

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Svinger Det Nederste Tryk
Hvordan Man Svinger Det Nederste Tryk

Video: Hvordan Man Svinger Det Nederste Tryk

Video: Hvordan Man Svinger Det Nederste Tryk
Video: свингеры для карповой ловли 2024, April
Anonim

Hvis du vil have terninger eller bare en flad, pæn mave, skal du prøve en! Diæter alene hjælper ikke, du skal pumpe abs. Først og fremmest den nederste. Øvelser tager ikke lang tid. Du har kun brug for ti til femten minutter om dagen for at pumpe din nedre abs. Men husk: resultatets hastighed afhænger ikke kun af din udholdenhed og viljestyrke, men også af organismens egenskaber.

du skal svinge den nederste presse dagligt for at opnå et imponerende resultat
du skal svinge den nederste presse dagligt for at opnå et imponerende resultat

Instruktioner

Trin 1

Sæt dig selv en daglig rutine. Hvis fysisk kondition er svag, er det bedre at starte med et minimum. Udfør hver øvelse ti til tyve gange. Den næste dag øges dette antal med en eller to og så videre hver gang. Det vigtigste er at handle gradvist og ikke forsøge at køre dig selv ud den allerførste dag.

Trin 2

Lig på gulvet eller på en hård overflade. Så ryggen er behagelig. Stræk dine arme langs din krop. Løft dine ben op, så dine fødder vender mod loftet. På samme tid skal du prøve at stramme mavemusklerne. Sænk derefter dine ben. Gentag øvelsen, bare løft hvert ben efter tur. Fortsæt med at samle dine mavemuskler.

Trin 3

Løft nu dine hænder og læg dem på gulvet bag dit hoved. Samtidig skal du løfte dine lige ben og den forreste del af din krop i luften, så prøv at nå dine knæ med panden. Træk ikke, bevægelser bør ikke være bratte og meget hurtige.

Trin 4

Bøj dine knæ og løft dem op. Foretag cirkulære bevægelser med dine fødder, som om du pedaler på en cykel. Samtidig må du ikke bare dingle dine fødder i luften, men prøv at trykke med hver svingning, så der er spænding i benene og undermavemusklerne.

Trin 5

Efter at have afsluttet øvelsen, spring ikke op med det samme. Læg dig ned og hvile dig.

Anbefalede: