Sådan Gør Du Push-ups For At Pumpe Dit Bryst Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gør Du Push-ups For At Pumpe Dit Bryst Op
Sådan Gør Du Push-ups For At Pumpe Dit Bryst Op

Video: Sådan Gør Du Push-ups For At Pumpe Dit Bryst Op

Video: Bring Sally Up - Push Up Challenge 2022, December
Anonim

De fleste mænd drømmer om at have fremtrædende, tonede og smukke brystmuskler. Men hvordan kan du opnå et så godt resultat uden at gå i gymnastiksalen? Ja, så simpelt som afskalning af pærer, kan brystmusklerne pumpes op derhjemme ved hjælp af push-ups. Det er kun vigtigt at være særlig opmærksom på mængden og kvaliteten af ​​denne øvelse.

Sådan gør du push-ups for at pumpe dit bryst op
Sådan gør du push-ups for at pumpe dit bryst op

Instruktioner

Trin 1

Så den første ting at vide og huske er, at du ikke skal træne hver dag, ellers bliver resultatet kun negativt. Muskelfibre begynder at vokse under genopretningsprocessen (som kræver mindst en og en halv dag), så to træningsprogrammer om ugen vil være nok.

Trin 2

Før du begynder at træne, skal du lære at føle dine egne brystmuskler. Stå lige op og tryk håndfladen mod brystet, langsomt begynder at bevæge din hånd fremad, som om du skubber noget væk fra dig, så prøv at stramme brystmusklerne i dette øjeblik. Gentag denne øvelse flere gange, og føl, hvordan brystmusklerne er inkluderet i arbejdet. For at føle dig bedre skal du placere din anden hånd på brystområdet. Det næste trin er en langsom knæopstrækning med fuld muskelkontrol.

Trin 3

For korrekt at skubbe op og pumpe op brystmusklerne, bør man lære at kontrollere arbejdet med ikke kun musklerne, men også følge kroppen, som skal trækkes i en streng. Denne position vil hjælpe med samtidig at engagere musklerne i arme, mavemuskler og brystmuskler. Det er mere effektivt at udøve push-ups ikke hundrede og tyve gange i træk, men ved at udføre fem sæt med femogtyve tekniske og langsomme gentagelser og opdele dem i tredive-sekunders pauser.

Trin 4

Derudover kan du bruge de nederste og øvre muskelbundter i arbejdet ved hjælp af understøtninger under arme eller ben og også variere bredden af ​​håndfladen. Med en smal indstilling af armene er triceps inkluderet i arbejdet, med en bred - skuldrene. Den mest effektive type push-up er en, hvor fødderne er på en høj støtte, og armene er bredt adskilt til siderne. Denne øvelse hjælper dig med at strække og opbygge brystmusklerne så meget som muligt.

Trin 5

Dyp er en god øvelse for dine brystmuskler. Hvis der ikke er bjælker derhjemme, kan lignende belastninger udføres. Placer to stole med ryggen mod hinanden på kort afstand. Læg dine hænder på ryggen og tag dine ben op, kryds dem, så de ikke forstyrrer dig i at udføre øvelsen effektivt. Gå ned så lavt som muligt, så når du ånder ud, stiger op. Ikke blive ved det øverste punkt, hvilket reducerer effektiviteten. Udfør det maksimale antal gentagelser i fire sæt, tag en pause på et minut mellem øvelserne. Dette hjælper dig med at opnå gode resultater, når du bygger dine brystmuskler.

Populær af emne.