Sådan Strammes Musklerne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Strammes Musklerne
Sådan Strammes Musklerne

Video: Sådan Strammes Musklerne

Video: Sådan Strammes Musklerne
Video: SÅDAN STRAMMES KÆDEN 2024, April
Anonim

Virker din krop slank, fit og attraktiv for dig? Der er flere måder, du hurtigt kan genvinde din tone på! Lidt tid hver dag, lidt udholdenhed og en positiv holdning - og du vil ikke bemærke, hvordan du vil blive ejer af en slank og stærk krop.

Sådan strammes musklerne
Sådan strammes musklerne

Instruktioner

Trin 1

Mere ilt og aktivitet! Vidste du, at selv banal gang i cirka 20 minutter om dagen giver dine muskler den nødvendige belastning, og derefter forbliver de i god form i lang tid? Når du går, trænes og strammes musklerne i ryggen, benene og pressen. Tag et par stop til fods og brug ikke bilen unødvendigt - helt sikkert er der en dejlig park eller gyde ikke langt fra dit hus.

Trin 2

Udnyt enhver fysisk aktivitetsmulighed - selvom det går op ad flere trapper til kontoret eller rengør huset. Selv en lille bevægelse vil have en gavnlig virkning på tonen og tilstanden i dine muskler.

Trin 3

Drik vand - for at være aktiv og sund er det absolut nødvendigt. Dehydrering fører til øget træthed - og din krop vil simpelthen ikke have styrken og ønsket om selv den mest uhøjtidelige daglige træning og i det mindste en slags aktivitet. Så mindst 8 glas rent kulsyreholdigt vand om dagen. Dette fjerner toksiner fra kroppen, og ilt strømmer til væv og muskler i den rigtige mængde, så din krop altid vil være i god form.

Trin 4

Spis protein og nok mad med et højt indhold af C-vitamin, det styrker musklerne og væggene i blodkarrene. Den ideelle skål, der indeholder disse to elementer, er en stuet eller dampet hvid kylling og en sideskål med dampet broccoli. Inkluder kogte æg (en proteinkilde), ananas og citrusfrugter i din kost. Ananas og enzymet, der kun findes i dem, hjælper kød og protein med at blive absorberet fuldstændigt - deraf fravær af fordøjelsesproblemer og stærke muskler.

Trin 5

Vælg din yndlingssport og brug halvanden time på den to eller tre gange om ugen. Løb eller svøm i poolen, tag en cykeltur eller træn i gymnastiksalen - vælg efter sæson og dine egne ønsker. Disse aktiviteter er gode til at løfte dit humør, hvilket kun gavner din krop (for eksempel øger stresshormonet afsætningen af fedt i taljeområdet). Det sker ofte, at selv med store styrkeøvelser på muskler og langvarige øvelser, ser vi ikke resultatet af vores arbejde - da musklerne har brug for tilstrækkelige aerobe belastninger og en masse aktiv bevægelse for at "tegne".

Anbefalede: