Sådan Holder Du Musklerne Tonede

Indholdsfortegnelse:

Sådan Holder Du Musklerne Tonede
Sådan Holder Du Musklerne Tonede

Video: Sådan Holder Du Musklerne Tonede

Video: Sådan Holder Du Musklerne Tonede
Video: ДЕЛАЙТЕ ЭТО ЕЖЕДНЕВНО, ЧТОБЫ ПОЛУЧИТЬ ТОНКИ И НОГИ | 8-минутная тренировка 2024, Kan
Anonim

Nogle mennesker er langt fra glade for professionel sport med sin konstante udmattende træning. For mange er det enkle ønske at holde musklerne i god form.

Sådan holder du musklerne tonede
Sådan holder du musklerne tonede

Instruktioner

Trin 1

Opret en ny daglig rutine. Husk at for at nå et, selv det mindste mål inden for sport, skal du ændre dit regime radikalt. Hvis du plejede at gå i seng sent om aftenen, skulle du nu foretage visse justeringer.

Trin 2

Prøv at gå i seng tidligere, helst kl. 23.00-00.00. Gå ud af sengen på samme tid, dvs. omkring kl. 07.00 om morgenen. Selvfølgelig afhænger det hele af din aktivitet. Det er vigtigt at spare en times ren tid om morgenen til specifik træning.

Trin 3

Tag en kort løb om morgenen. Hvis det er muligt på dit opholdssted, skal du løbe hver morgen i 10-15 minutter. Over tid vil du være i stand til at tilbagelægge længere afstande, men dette er nok til at starte.

Trin 4

Lav generelle opvarmningsøvelser. Efter jogging skal du gå et par hundrede meter til sportsbanen, eller hvor du kan træne ekstra træning. Tag et par dybe vejrtrækninger ind og ud. Derefter gør arme, ben, ryg såvel som bøjninger, drejninger og halvspaltninger. Mærk alle dine muskler arbejde. Hvis du vil, skal du lave et par bryst- og abs-øvelser: ujævne barer, bænk osv.

Trin 5

Indarbejd yoga i din træningsrutine. Du kan gøre det direkte efter løb eller om aftenen efter arbejde. Yoga hjælper dig med altid at være i god tone, da det påvirker både musklerne og den menneskelige krop. Det er meget vanskeligt at udvikle sig harmonisk uden specielle åndedrætsøvelser.

Trin 6

Besøg poolen ca. 1-2 gange om ugen. Svømning er en alsidig sport, der holder alle dine muskelgrupper i god form. Dæk afstanden i afslappet tilstand ved at ændre stilarter. For eksempel svømmer du først brystsvømning, derefter rygsvømning og endelig freestyle.

Anbefalede: