Sådan Fjernes Mælkesyre Fra Musklerne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Mælkesyre Fra Musklerne
Sådan Fjernes Mælkesyre Fra Musklerne
Video: Sådan Fjernes Mælkesyre Fra Musklerne
Video: Selvmassage af ansigt og nakke. Ansigtsmassage derhjemme. Ansigtsmassage til rynker Detaljeret video 2023, Februar
Anonim

Enhver, der lige er begyndt at dyrke sport, er bekendt med fænomenet muskelsmerter efter intens træning. Dette sker, fordi mælkesyre vises i musklerne. Smerten forsvinder normalt om en dag eller to. Men der er flere måder, du kan hjælpe dig selv "lige nu".

Sådan fjernes mælkesyre fra musklerne
Sådan fjernes mælkesyre fra musklerne

Instruktioner

Trin 1

Mælkesyre dannes under kulhydratmetabolisme. Ordningen med dets dannelse er som følger: kulhydrater nedbrydes, derefter nedbrydes glukose, derefter mælkesyre i sig selv, og som et resultat opnås lactat og hydrogenion. Forresten er det hydrogenionen, der er ansvarlig for smerter og brændende fornemmelse i musklerne. Og laktat, tværtimod, slags "forfrisker" musklerne. Den resulterende smerte fra overarbejde kan ikke ignoreres. Når alt kommer til alt er smerte en indikator for dårligt helbred og det faktum, at ikke alt er i orden i kroppen. For at regelmæssig træning ikke bliver stress for kroppen, og musklerne ikke begynder at gøre ondt regelmæssigt, skal du følge en række anbefalinger. Og her er en af ​​dem - inden træning skal musklerne varmes op. For at gøre dette skal du udføre en lille opvarmning, hovedsagelig udført på kardiovaskulært udstyr. Dette er nødvendigt for at kroppen kan indstille sig på efterfølgende belastninger.

Trin 2

Den vigtigste og vigtigste anbefaling er balancen mellem træningsprogrammer. For at fjerne mælken, der er akkumuleret i dem, fra musklerne skal du kompetent kombinere korte, men højintensive træningsprogrammer og lange sessioner med udholdenhedsøvelser. Udskillelsen af ​​mælkesyre sker på grund af en accelereret stofskifte.

Trin 3

En anden måde at reducere niveauet af mælkesyre i musklerne er at træde på en motionscykel roligt, langsomt og ubesværet i 10 minutter efter en træning.

Trin 4

Ud over disse metoder anbefales også massage, et varmt bad, fuldstændig hvile, grøn te og i nogle tilfælde øl eller vin. Det er imidlertid ikke videnskabeligt bevist, at disse metoder kan hjælpe med at fjerne akkumuleret mælkesyre fra kroppen. Og hvis disse foranstaltninger anvendes, så mere som forebyggende foranstaltninger, som hjælper med at forberede musklerne til træning eller slappe af efter det. Og dette vil igen hjælpe dem med at komme sig hurtigere efter usædvanlig fysisk anstrengelse.

Populær af emne.