Sådan Fjernes Aflejringer Fra Lårene

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Aflejringer Fra Lårene
Sådan Fjernes Aflejringer Fra Lårene

Video: Sådan Fjernes Aflejringer Fra Lårene

Video: Sådan Fjernes Aflejringer Fra Lårene
Video: And - sådan tjekker du kvaliteten 2023, Marts
Anonim

Grimme skinker, ridebukser, cellulite - alle disse ulykker kender et stort antal kvinder. Ak, hofterne for mange af det retfærdige køn er et problemområde. Og nogle gange bruges hele livet i kampen for at se, hvis ikke godt, i det mindste anstændigt på stranden i en bikini. Det er ikke let at fjerne aflejringer fra lårene. Men for en målrettet person er intet umuligt.

Sådan fjernes aflejringer fra lårene
Sådan fjernes aflejringer fra lårene

Instruktioner

Trin 1

Mad

Gennemgå dine spisevaner. Afvis måltider rig på "tomme" kulhydrater, alkohol, stivelsesholdige grøntsager.

Trin 2

Reducer kalorieindholdet i dine daglige portioner ved at erstatte "tunge" fødevarer med grøntsager, eksklusive fede saucer, mayonnaise og lignende. Det vigtigste er ikke at overdrive det, ellers vil kroppen "falde til bunden" og begynde at redde hver kilokalorie.

Trin 3

Spis fraktioneret. Bare tag hele din daglige diæt og opdel den i fem til seks portioner. Hver portion er et måltid. Dette giver dig mulighed for ikke at opleve sultpine, da der går 3-4 timer mellem måltiderne.

Trin 4

Spis middag 3-4 timer før sengetid. Til middag er det bedst at bruge lette, ikke-nærende retter: dampede grøntsager, kogt fisk, mejeriprodukter. Sørg for at arrangere faste dage.

Trin 5

Fysisk træning

Lav ethvert sæt øvelser til hofter og bagdel, der passer dig dagligt. Træn i mindst 20-30 minutter. Hvis du beslutter dig for at træne i en fitnessklub, skal antallet af træningsprogrammer om ugen være mindst tre.

Trin 6

Tilføj ekstra vægt til dine hofter. For eksempel, når du vender tilbage fra arbejde, skal du gå ud af bussen et par stop fra dit hjem og gå den afstand. Eller få en vane med at løbe om morgenen.

Trin 7

Indpakning

Brug kropsindpakninger til at bekæmpe cellulite. Skrub problemområderne godt, påfør derefter let opvarmet naturlig honning eller kakaopulver fortyndet med vand til en grødet tilstand på dem, vikl med folie og lad den stå i en halv time eller en time.

Trin 8

Massage

Selvmassage dagligt. Du kan simpelthen ælte aflejringerne med dine hænder, eller du kan bruge forskellige tromler, medicinske vakuummassageapparater (dåser) og andre enheder.

Trin 9

Som en base til massage skal du forberede en olieblanding bestående af 10 ml baseolie (oliven, druefrø, hvedekim osv.) Og 2-3 dråber essentielle olier mod cellulite. Disse inkluderer citrusolier: citron, grapefrugt, appelsin.

Populær af emne.