Sådan Fjernes Fedtaflejringer På Lårene

Sådan Fjernes Fedtaflejringer På Lårene
Sådan Fjernes Fedtaflejringer På Lårene

Video: Sådan Fjernes Fedtaflejringer På Lårene

Video: Sådan Fjernes Fedtaflejringer På Lårene
Video: Sådan fjerner du en fiskekrog fra låret? 2023, Juni
Anonim

Fedtaflejringer på ydersiden af lårene kaldes undertiden "ridebukser" eller "ører". Dette område er ikke altid let at arbejde med, men regelmæssig motion hjælper med at håndtere grimme aflejringer.

Sådan fjernes fedtaflejringer på lårene
Sådan fjernes fedtaflejringer på lårene

Først og fremmest er aflejringerne i ridebuksezonen overskydende fedt, der ikke forarbejdes af kroppen til energi. En komplet cardio træning skal være grundlaget for din træningsplan for at slippe af med grimme ruller. Dette er ikke mindre end en halv times løb, aerobic, hjerte-kar-øvelser. Styrkeøvelser er også nødvendige for at styrke musklerne i dette område. De kan skiftes med cardio-træning, eller alle typer belastninger kan kombineres i en lektion.

Prøv at starte din træning med de enkleste øvelser. For at slippe af med ridebukser anbefales det at udføre tre tilgange til hver øvelse. Antallet af gentagelser er 15-20.

1. Spring ud. Gå tilbage med den ene fod for at komme ud. Forbenets knæ skal være over hælen. Ret dit bagben, ret kroppen lodret op. Vip kroppen fremad, mens du forsøger ikke at ændre placeringen af forbenets knæ, bøj benene skiftevis i ret vinkel. Gentag øvelsen for både det ene og det andet ben.

2. Spring ud til siden. Træd din fod til siden og spring ud. Prøv at placere dine fødder parallelt med hinanden. Begynd at krølle med dit støtteben, vip din torso lidt fremad. Alternative bøjninger på forskellige ben, udfør flere gentagelser.

3. Bortførelse af benet i stående stilling. Ret dig op, læg dine hænder på en støtte eller på et bælte. Flyt dit ben til siden, så hælen vrides udad, mave musklerne skal trækkes ind. For at få musklerne til at føle sig bedre skal du starte med et statisk greb og derefter gå videre til at udføre i dynamik - her skal der være 25-50 gentagelser.

Populær af emne.