Sådan Fjernes Ridebukser På Lårene

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Ridebukser På Lårene
Sådan Fjernes Ridebukser På Lårene

Video: Sådan Fjernes Ridebukser På Lårene

Video: Sådan Fjernes Ridebukser På Lårene
Video: Sådan Fjerner Du HIP DIPS (Ridebukselår)! HJEMMETRÆNING + TIPS 2024, April
Anonim

Hoftebukser er et problem for mange kvinder, der ikke nødvendigvis er overvægtige. Enhver ejer af "ører" på hofterne søger at slippe af med dem. Hvis du beslutter at handle, skal du lave en plan baseret på vores anbefalinger.

Det er svært at slippe af med ridebukser på hofterne, men det er det værd
Det er svært at slippe af med ridebukser på hofterne, men det er det værd

Instruktioner

Trin 1

Den allerførste betingelse for en vellykket kamp mod "ører" er en korrekt sammensat diæt. Giv helt op brugen af letfordøjelige kulhydrater, som findes i store mængder i dine yndlingskager, kager, slik, chokolade. Det tilrådes også at begrænse animalsk fedt, så giv baconet tilbage, som din bedstefar fra landsbyen omhyggeligt har bragt. Lad din diæt have mere frugt, grøntsager, proteinprodukter. Forlad ikke helt kulhydrater - kog dig selv grød, da korn indeholder komplekse kulhydrater. Det tilrådes at gennemgå en undersøgelse og konsultere en ernæringsekspert, der udgør en effektiv diæt til dig.

Trin 2

Den anden betingelse er regelmæssig motion. De vigtigste øvelser for dig er dem, der arbejder musklerne på ydersiden af låret. Når alt kommer til alt afsættes det fedt, der danner ridebukserne, nøjagtigt på den brede muskel, der er placeret på dette sted. De vigtigste øvelser er "cykel", svingende ben, spring, "saks". Ved at kombinere og ændre disse øvelser kan du effektivt målrette mod vastus låret.

Begynd at træne gradvist i 15 minutter om dagen, og øg tiden gradvist. Derudover kan du gøre nogle af dem, mens du går eller sidder i en stol, for eksempel på kontoret og gør dit job. Dette er en simpel klemning og frigørelse af glutealmusklerne, hofternes spænding, når man går op ad bakke. Arbejd dine hofter konstant. Så øvelserne ikke keder sig, og musklerne ikke vænner sig til dem, skift dem.

Trin 3

Og til sidst kan man ikke undlade at nævne massagen. Regelmæssig gnidning af problemområdet med essentielle olier af grapefrugt, appelsin eller andre anticellulitemidler vil fremskynde fjernelsen af disse grimme "ører" fra lårene.

Anbefalede: