Sådan Fjernes Ridebukser Hurtigt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Ridebukser Hurtigt
Sådan Fjernes Ridebukser Hurtigt

Video: Sådan Fjernes Ridebukser Hurtigt

Video: Sådan Fjerner Du HIP DIPS (Ridebukselår)! HJEMMETRÆNING + TIPS 2022, December
Anonim

Hvor mange kvindes tårer er blevet fældet på grund af manglende evne til at slippe af med det hadede fede lag på lårene, kaldet ridebukser. Der bruges alle mulige midler, lige fra det enkleste til det utrolige. Og hver gang hun tager et centimeterbånd, håber en kvinde at se ændringer med mindst 1 cm.

Sådan fjernes ridebukser hurtigt
Sådan fjernes ridebukser hurtigt

Instruktioner

Trin 1

For at fjerne fedt fra lårene er der to hovedmåder - kirurgi eller et sæt fysiske øvelser, der kombineres med en diæt. Hvis den anden mulighed er mere passende for dig, skal du handle med det samme.

Trin 2

Først og fremmest skal du analysere din diæt. Det er på hofterne, at ekstra kalorier "sætter sig". Hvis du stræber efter at genvinde en god figur, skal du spise i små portioner mindst 5 gange om dagen, og vigtigst af alt skal antallet af kalorier under ingen omstændigheder overstige deres daglige forbrug.

Trin 3

Grundlaget for din diæt skal være bælgfrugter, korn, frugt, grøntsager og fisk, kød, mejeriprodukter skal købes med et minimum fedtindhold. Spis mindre slik, ekskluder syntetiske produkter. For at gøre det lettere at kontrollere indtagelsen af ​​kalorier og slippe af med ekstra pund hurtigere skal du føre en særlig maddagbog, hvor du bemærker, hvornår, hvor meget og hvad der blev spist. Uden at rette madvaner, ændre mængden og kvaliteten af ​​den spiste, kan det ønskede resultat ikke opnås.

Trin 4

Da ridebukserne på lårene er dannet af et lag fedt på ydersiden, er det nødvendigt at indlæse den brede muskel i låret. Sættet med øvelser er baseret på et sæt af sådanne bevægelser - svingende ben, "saks", "cykel", hoppe. Når du ved dette, kan du udvikle et sæt øvelser til dig selv.

Trin 5

Stå mod væggen, læg begge hænder på den, bøj ​​knæene let. Løft langsomt med indsats dit højre ben, tag det tilbage og til siden, sænk det. Gentag nu øvelsen med det andet ben.

Trin 6

Lig på din side, bøj ​​dine knæ og træk dem mod din mave, så der dannes en ret vinkel mellem dit lår og din krop. Løft dit lår, hold dine fødder sammen, og hold denne position i et par sekunder. Sænk din hofte. Gentag øvelsen 10 gange for hvert ben. Du skal gøre det langsomt. Du skal føle muskelspændinger.

Trin 7

Lig på din side, læn dig på din albue og løft dit bækken. Løft dit overben 20 cm, og bliv i denne position i 10 sekunder, sænk dit ben. Udfør øvelsen 2-3 gange for hvert ben.

Trin 8

For at konsolidere øvelsens effektivitet anbefales det at kombinere gymnastikøvelser med massage i ridebukszonen. Under massage i problemområdet øges blodforsyningen, udstrømningen af ​​lymfe og blod aktiveres, metaboliske processer finder sted mere intensivt. Det er nødvendigt at starte og afslutte selvmassage ved at stryge og derefter ælte og gnide vævet.

Trin 9

Du kan massere ved hjælp af en medicinsk dåse efter at have smurt kroppen med massageolie. Når du udfører en massage i et bad, opvarmes kroppen i 15 minutter, og derefter bruges de sædvanlige selvmassage-teknikker, du kan bruge en vaskeklud lavet af frotté.

Trin 10

Vandmassage vil være endnu bedre, når du tilføjer infusion eller afkogning af urter til badet, hvilket forbedrer metaboliske processer. Men husk, at det ikke anbefales at udføre nogen form for selvmassage i mere end 10 minutter.

Populær af emne.