Sådan Fjernes Ridebukser Fra Fødderne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Ridebukser Fra Fødderne
Sådan Fjernes Ridebukser Fra Fødderne

Video: Sådan Fjernes Ridebukser Fra Fødderne

Video: Sådan Fjernes Ridebukser Fra Fødderne
Video: TUZELITY DANCE || RECOPILACION TIKTOK 2021 🔥 2024, Kan
Anonim

En slank, tonet figur og fraværet af overskydende fedt er ikke altid en garanti for perfekt lige ben og hofter. De såkaldte ridebukser - udtalt fede aflejringer med en karakteristisk form på overlårene forårsager mange problemer for mange kvinder. Men du kan stadig slippe af med dem, hvis du nærmer dig problemet på en omfattende måde.

Sådan fjernes ridebukser fra fødderne
Sådan fjernes ridebukser fra fødderne

Er det nødvendigt

  • - træningskursus
  • - massageolie
  • - konsultation med en kirurg.

Instruktioner

Trin 1

Udtalte ridebukser er et træk ved kroppens forfatning. Mange tror dog, at det er umuligt at slippe af med denne funktion. Denne holdning er grundlæggende forkert. Først og fremmest skal du være tålmodig og gøre det til en regel at udføre de nødvendige øvelser regelmæssigt og teknisk korrekt.

Trin 2

Mærkeligt nok er de enkleste øvelser, der er tilgængelige til udførelse af hjemmet, effektive til at arbejde med dit problemområde. Lær først og fremmest hovedprincippet: alternativ cardio- og styrketræning hver anden dag. At træne, men ikke begrænse dit kalorieindtag, er bare at opbygge muskler under fedtet. Gør squats regelmæssigt. Spred dine ben bredere end dine skuldre, stræk armene fremad for balance, og begynd at sidde på huk, indtil dine hofter er parallelle med gulvet. Læn dig på dine hæle, ikke dine tæer. Du skal føle spændinger i dine gluten og yderlår. Gør 2 sæt med 15-20 gentagelser. Den såkaldte "gå på bagdel" er ikke mindre effektiv til at fjerne ridebukser. Sid på gulvet med dine ben udstrakte fremad og dine arme parallelt med gulvet. Begynd at bevæge dig fremad ved at samle gluteus musklerne. Prøv at trække vejret jævnt og rytmisk. Tag mindst 100 "trin", og bevæg dig derefter i den modsatte retning med ryggen fremad.

Trin 3

Tag en holistisk tilgang til bekæmpelse af ridebukser. Udfør professionel massage af dit problemområde i løbet af 10 procedurer. Du kan selvstændigt ty til daglig selvmassage og intens klappning af ridebukser ved hjælp af en blanding af specielle olier. Prøv ikke at strække din hud, mens du gør dette. Regelmæssig eksponering for ridebukser med kosmetik vil give en dræningseffekt og øge træningens effektivitet.

Trin 4

Hvis alle ovennævnte metoder kun giver små resultater, bør du overveje plastikkirurgi. Fedtsugning i ridebukszonen er en af de enkleste og billigste operationer, der udføres i mange russiske klinikker. En erfaren kirurg korrigerer 100% dårligt justerede hofter. Selvfølgelig er der en række kontraindikationer for operationen (alvorlige kroniske, infektiøse og onkologiske sygdomme, diabetes mellitus, graviditet, blodpropper). Men hvis du er sund, vil fedtsugning være hurtig og næsten smertefri. Efter operationen skal du støtte ridebukserne med specielle øvelser og forsøge ikke at gå op i vægt. Da spørgsmålet om fedtsugning altid afgøres individuelt, skal du gå til en konsultation med en kirurg og vurdere dine udsigter.

Anbefalede: