Fedtaflejringer På Siderne: Hvordan Man Fjerner Dem

Indholdsfortegnelse:

Fedtaflejringer På Siderne: Hvordan Man Fjerner Dem
Fedtaflejringer På Siderne: Hvordan Man Fjerner Dem

Video: Fedtaflejringer På Siderne: Hvordan Man Fjerner Dem

Video: Fedtaflejringer På Siderne: Hvordan Man Fjerner Dem
Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2024, April
Anonim

Fedtaflejringer forkæler livet for både kvinder og mænd. Og hvis de vises på siderne, skal du omhyggeligt vælge tøj for at skjule det for andre. Men ikke alle kan lide at skjule deres krop, så det er bedst at slippe af med siderne og nyde valget af garderobe uden frygt for at vise for meget.

Sådan fjernes siderne
Sådan fjernes siderne

Instruktioner

Trin 1

Skift din diæt. For at siderne skal blive mindre, skal du arbejde på din diæt. Udskift fede og sukkerholdige fødevarer med friske grøntsager, frugt, bagt kød og kyllingebryst. Spis mindre fedt, hvilket om et par uger vil påvirke reduktionen af sider. Selvfølgelig vil hvidt brød og slik ikke bidrage til vægttab, men groft brød og mørk chokolade er det. Bare bliv ikke båret med en stor mængde af sidstnævnte, tag lidt af det.

Trin 2

Gør bøjninger. Stå lige, spred dine ben lidt bredere end dine skuldre, hvil dine hænder på dine sider. Når du ånder ud, skal du bøje til venstre, mens du trækker din højre hånd i samme retning og holder den over dit hoved. Den venstre hånd på dette tidspunkt går til højre side på bækkenplanet. Skift side af skråningen. Tag dig tid med øvelsen, lad musklerne mærke spændingen.

Trin 3

Tilføj vægt. Udfør stigninger, men med håndvægte. Du skal bruge skaller med let vægt (ca. et til to kg). Dette vil tilføje stress, hvilket vil resultere i hurtigere resultater.

Trin 4

Drej rammen. Køb det fra en sportsbutik. Bøjler er af forskellige typer: almindelige, tungere med buler på den indvendige overflade for en bedre effekt på fedtvæv. Det er op til dig at vælge. Du skal dreje bøjlen i mindst fyrre minutter om dagen. På samme tid kan du se din yndlings-tv-serie eller film. I de første to uger kan der komme blå mærker, du skal ikke være bange, de forsvinder om få dage.

Trin 5

Pump dine skrå mavemuskler. De er ansvarlige for dannelsen af taljen, så øvelser på dem hjælper med at stramme siderne. Læg på gulvet, bøj dine knæ, læg dine hænder bag hovedet. Løft kroppen, mens du rører det modsatte knæ med din højre albue. Gå derefter ned og gentag, men med din venstre albue til dit højre knæ.

Anbefalede: