Sådan Pumpes Hurtigt Abs Op Og Fjerner Maven

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Hurtigt Abs Op Og Fjerner Maven
Sådan Pumpes Hurtigt Abs Op Og Fjerner Maven

Video: Sådan Pumpes Hurtigt Abs Op Og Fjerner Maven

Video: Sådan Pumpes Hurtigt Abs Op Og Fjerner Maven
Video: SÅDAN FÅR DU ABS (SANDHEDEN🤔) / Mave-træning *derhjemme* 2024, April
Anonim

Abs terninger og en flad mave - det er, hvad mange kvinder vil se i spejlet, når de går på stranden. For at opnå dette skal du regelmæssigt udføre en cyklus med visse fysiske øvelser.

Sådan pumpes hurtigt abs op og fjerner maven
Sådan pumpes hurtigt abs op og fjerner maven

Instruktioner

Trin 1

Om sommeren prøver piger normalt at bringe deres figur i orden for at fange mænds beundrende blik på en gåtur eller på stranden. Nogen går på diæt, nogen går i solarium, og nogen går i gymnastiksalen. Hovedproblemet er normalt tilstedeværelsen af en mave, der er dukket op i løbet af vinteren, som du vil fjerne og erstatte med abs terninger. Visse øvelser kan hjælpe dig med dette.

Trin 2

Øvelse nummer et. Du skal sidde på ryggen og derefter bøje dine knæ og placere dine fødder i hoftebredde fra hinanden. Dine håndflader skal være under bagsiden af dit hoved, men dine fingre bør ikke være forbundet. Stram dine muskler, og prøv at løfte nakke, hoved og skulderblade fra gulvet. Tæl til to, og vend derefter tilbage til gulvet.

Trin 3

Startpositionen for øvelse nummer to er, at du ligger på gulvet. Du skal løfte dine ben op og bøje dem i en 90 graders vinkel, så dine skinner er parallelle med den overflade, du sidder på. Det er nødvendigt at stramme musklerne igen og rive nakke, hoved og skulderblade af fra gulvet og i samme øjeblik forsøge at trække benene bøjet i knæene til brystet. Tæl til fem, og afslut derefter øvelsen.

Trin 4

Startpositionen for den næste opgave svarer til den, der blev beskrevet i den foregående. Du bliver nødt til at begynde at rette dit ben og placere det i en 45 graders vinkel i forhold til gulvet. Derefter er det nødvendigt at rive overkroppen fra gulvet og strække venstre skulder to gange let til knæet på højre ben. Skift derefter ben og stræk to gange igen.

Trin 5

Til den næste opgave skal du sidde på ryggen, bøje knæene og hæve dem, så de er parallelle med gulvet. Nakke-, hoved- og skulderbladene skal løftes fra gulvet. Træk vejret dybt, tæl til to, og begynd at sænke dit venstre ben ned, indtil du rører gulvet med tæerne. Derefter vender du gradvist tilbage til startpositionen ved udånding. Gentag nu øvelsen med dit højre ben.

Trin 6

Når du lige er begyndt på dine klasser, er det bedst at gøre tyve tilgange til hver øvelse og tage korte pauser på 10-20 sekunder mellem dem. Efter en uges træning er det tilladt at gentage træningscyklussen to gange. Efter yderligere et par uger er det tilladt at øge antallet af tilgange til 25. Efter 5-6 uger vil det første resultat være synligt, og du kan selv beslutte, om du vil fortsætte undervisningen eller ej.

Anbefalede: