Sådan Opbygges Skrå Mavemuskler: øvelser I Den Indledende Fase

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opbygges Skrå Mavemuskler: øvelser I Den Indledende Fase
Sådan Opbygges Skrå Mavemuskler: øvelser I Den Indledende Fase

Video: Sådan Opbygges Skrå Mavemuskler: øvelser I Den Indledende Fase

Video: Sådan Opbygges Skrå Mavemuskler: øvelser I Den Indledende Fase
Video: maxer.dk: Skrå mavemuskler - begynder 2023, December
Anonim

De oppumpede skrå muskler i maven understreger skønheden i mavemusklerne, gør taljen slank og smuk og understøtter rygsøjlen, når du bøjer og drejer kroppen. Derudover er denne muskelgruppe meget vigtig i kontaktsport - fodbold, hockey, kampsport.

Sådan opbygges skrå mavemuskler: øvelser i den indledende fase
Sådan opbygges skrå mavemuskler: øvelser i den indledende fase

For dem, der tager de første skridt i udviklingen af pressens skrå muskler, er det nødvendigt med øvelser med lav belastning - forskellige typer vendinger.

Drejning

Det enkleste twist er at dreje kroppen til siderne, mens du står. I dette tilfælde skal bækkenet forblive ubevægeligt. Sådanne øvelser er ofte inkluderet i komplekset af fysiske øvelser eller opvarmninger om morgenen. Undervurder dem dog ikke: selv med synlig lethed giver de en god belastning på de skrå muskler. Foretag 20-25 omdrejninger af kroppen med armene udstrakt til siderne i flere tilgange - og uforberedte muskler vil smerte lidt den næste dag.

En af vridningstyperne er øvelser på den vandrette bjælke. Hængende på stangen, drej dit bækken til siderne. Ud over de direkte fordele for udviklingen af skrå muskler, slapper rygsøjlen af og strækker sig godt, dens brusk æltes.

Amerikanske bodybuildere er meget glad for at udføre krøller med en vægtstang på skuldrene og sidde på en bænk. Barens vægt vælges individuelt, træningens tempo er langsomt og glat. Der lægges særlig vægt på øjeblikke med at stoppe rotation i den ene retning og begyndelsen af bevægelse i den anden. Det er ved at overvinde stangens inertiekraft, at hovedbelastningen på de skrå muskler ligger. Antallet af drejninger kan variere fra 50 til 100, og antallet af tilgange fra 3 til 5.

Andre øvelser

Andre skrå øvelser vil også være nyttige i starten. Stå lige, løft hænderne op. Ben er bredere end skuldre. Læn dig fremad, drej kroppen, så din hånd berører tåen på det modsatte ben. Udførelsestempoet er gennemsnitligt med koncentrationen af opmærksomhed på stigningens laveste punkt.

Krop bøjer sig til siderne med håndvægte i sænkede hænder. I dette tilfælde skal kroppen bøjes strengt til siden, og nedre ryg bør ikke bøjes. Håndvægtenes vægt er gennemsnitlig; når hældningen vippes, skal håndvægten glide langs kropslinjen. Gennemsnitshastighed.

Hængende på baren, løft dine ben, bøjet i knæene, til dine skuldre. I modsætning til at løfte lige ben er denne øvelse meget lettere for begyndere at udføre.

Skovhugger. Stå lige op med dine fødder lidt bredere end dine skuldre. Tag en let håndvægt, der ikke vejer mere end 5 kg, i dine hænder og løft den over skulderen. Anstreng abs, forsigtigt sænke det diagonalt til det modsatte ben og bære det forbi underbenet udefra.

Alle de beskrevne øvelser skal udføres 10-20 gange i flere tilgange. Øvelser for de skrå mavemuskler kan udføres i kombination med at pumpe pressen op. Hvis pressen i løbet af ugen svinger med flere træningsprogrammer, kan studiet af de skrå muskler skelnes som en separat lektion.

Anbefalede: