Sådan Pumpes Skrå Mavemuskler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Skrå Mavemuskler
Sådan Pumpes Skrå Mavemuskler

Video: Sådan Pumpes Skrå Mavemuskler

Video: Sådan Pumpes Skrå Mavemuskler
Video: maxer.dk: Skrå mavemuskler - begynder 2024, Kan
Anonim

Ønsket om at være slank og have en smuk abs forener kvinder i alle aldre. Mange mennesker træner omhyggeligt mavemusklerne, men det ønskede resultat forbliver uopnåeligt. Måske glemmer du de skrå muskler i maven. Men det er de, der er ansvarlige for den tynde talje. Uden at arbejde på disse muskler er det umuligt at få den perfekte abs. Sværhedsgraden for disse øvelser stiger fra den første til den sidste.

De skrå mavemuskler er ansvarlige for en tynd talje og korrekt kropsholdning
De skrå mavemuskler er ansvarlige for en tynd talje og korrekt kropsholdning

Er det nødvendigt

  • Gymnastikmåtte
  • Udvid
  • Gym bænk eller stabil stol.

Instruktioner

Trin 1

Sid på gulvet. Hæng udvidelsesbåndet over fødderne med udstrakte arme, hold håndtagene i brysthøjde. Mens du belaster dine torso muskler, skal du langsomt dreje til siden. Ben og balder skal forblive ubevægelige. Jo mere arme og ben rettes, jo sværere er det at udføre denne øvelse.

Trin 2

Lig på ryggen med armene udstrakt langs din torso. Bøj dine knæ og løft dem, så dine kalve er parallelle med gulvet. Vip langsomt dine ben til siden. Gå straks tilbage til startpositionen, og sænk derefter dine ben til den anden side.

Trin 3

Læg på din side. Hold dine fødder sammen. Placer din underarm på gulvet. Det skal være placeret lige under skulderen. Stram dine mave- og rygmuskler og løft dit bækken fra gulvet. Kroppen skal være i en helt lige linje. Hold i 15-30 sekunder. Gentag derefter for den anden side.

Trin 4

Læg på ryggen med knæene let bøjede. Forlæng din højre hånd i en ret vinkel mod kroppen, tryk den venstre hånd mod templet. Bøj knæene til højre og drej på din side. Spænd dine mavemuskler og løft din overkrop fra gulvet. Prøv at nå dit venstre knæ med din venstre albue. Vend tilbage til startposition. Gentag for den anden side.

Trin 5

Sid på kanten af træningsbænken. Bøj dine ben vinkelret og løft dem op. Træk dit venstre knæ mod din højre skulder. Spred ikke dine ben. Gentag at dreje til den anden side. For at gøre denne øvelse så vanskelig som muligt skal du ikke hvile dine hænder på sædet. Hold dine bøjede arme fra hinanden på brystniveau.

Trin 6

Sid på gulvet. Løft dine krydsede ben ved anklerne med 10 - 15 cm. Luk dine hænder og stræk dig ud foran dig i brysthøjde. Vip kroppen tilbage ca. 45 grader. Oprethold balance i denne position og drej din torso kraftigt til siden. Hold ryggen lige.

Anbefalede: