Sådan Pumpes En Skrå Presse Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes En Skrå Presse Op
Sådan Pumpes En Skrå Presse Op

Video: Sådan Pumpes En Skrå Presse Op

Video: Sådan Pumpes En Skrå Presse Op
Video: BOOTY PUMP in 14 Days (grow your butt) | 10 minute Home Workout 2024, Kan
Anonim

Når vi pumper pressen, bruger vi meget tid på at arbejde på den forreste muskel. Dette er sandt - det er jo netop dens udarbejdelse, der gør pressen så præget, som vi ønsker at gøre den. Men studiet af pressens skrå muskler fortjener også opmærksomhed, fordi det er pressens skrå muskler, der tillader vores krop at tage den ønskede form, ofte er det skrå muskler, der gør pressen så attraktiv for den eksterne seer.

Sådan pumpes en skrå presse op
Sådan pumpes en skrå presse op

Nødvendig

abonnement på gymnastiksalen

Instruktioner

Trin 1

For at udarbejde de skrå muskler anbefales det at starte med laterale bøjninger. Stå lige med fødderne skulderbredde fra hinanden. Hold dine hænder bag hovedet, men lås dem ikke. Bøj til højre side, indtil albuen rører ved knæet på benet, langsomt og styr bevægelsen i hele dens længde. Ret forsigtigt ud, og lav derefter den samme bevægelse til venstre. Om nødvendigt kan du vippe kroppen lidt, men ikke for meget. Lav fem til seks sæt, hver femten til tyve gentagelser.

Trin 2

For at udarbejde de skrå muskler anbefales det at starte med laterale bøjninger. Stå lige med fødderne skulderbredde fra hinanden. Hold dine hænder bag hovedet, men lås dem ikke. Bøj til højre side, indtil albuen rører ved benets knæ, langsomt og styr bevægelsen i hele dens længde. Ret forsigtigt ud, og lav derefter den samme bevægelse til venstre. Om nødvendigt kan du vippe kroppen lidt, men ikke for meget. Lav fem til seks sæt, hver femten til tyve gentagelser.

Trin 3

Fastgør dine ben i en lateral position på en skrå bænk for at arbejde på maven. Udfør løft på hver side skiftevis med kraft, der løfter den side af kroppen, der vender opad. Samtidig er hænderne bag hovedet og presses tæt ind i låsen. Når du har arbejdet på den ene side, skal du rulle over til den anden side og arbejde på den anden. Udfør skiftevis fem til seks tilgange, hver med syv til otte gentagelser.

Anbefalede: