Sådan Træner Du Din Slagkraft

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du Din Slagkraft
Sådan Træner Du Din Slagkraft

Video: Sådan Træner Du Din Slagkraft

Video: Sådan Træner Du Din Slagkraft
Video: 소원을 말해봐, 수상한 채팅의 저주 | 4화 예고 | 신비아파트 고스트볼Z: 어둠의 퇴마사 | 신비아파트 공식 채널 2023, Juni
Anonim

Et stærkt slag er værdsat i enhver kampsport, og derfor bør øvelser, der sigter mod at udvikle et slag, inkluderes i træningen af hver fighter. For at gøre dette er det nødvendigt at udvikle ikke kun armens muskler, men også benene, fordi et godt slag afhænger af koordinerede bevægelser i hele kroppen.

Sådan træner du din slagkraft
Sådan træner du din slagkraft

Er det nødvendigt

  • - en vægtstang med en fortykket hals
  • - barbell bar
  • - en hård lille bold;
  • - Slaghammer af metal;
  • - bildæk
  • - tung medicinbold;
  • - håndvægte hver 0,5 kg
  • - en pose sand.

Instruktioner

Trin 1

Tag fat i en tung vægtstang på gulvet med dit øverste greb. Stå med dine skind berører baren. Løft kroppen, hold stangen i lige hænder. Flyt dine hofter lidt fremad, mens du løfter. Sænk derefter forsigtigt projektilet. Lav 3-5 reps med så meget vægt som muligt. En tykkere stang lægger mere stress på hænderne, hvilket er nødvendigt for at udvikle en stærk påvirkning.

Trin 2

Udfør den forrige øvelse, hvor du holder håndvægten med kun en hånd. Lav 3-5 reps for hver hånd.

Trin 3

Tag en hård gummikugle på størrelse med en tennisbold. Klem det i håndfladen, som om du prøver at knuse. Bevægelsen skal være skarp ved maksimal indsats. Udfør øvelsen efter tur med begge hænder. For at de interdigitale muskler kan modtage den nødvendige belastning, er der behov for dagligt arbejde. Denne øvelse vil gøre din knytnæve hårdere og din slag hurtigere og mere kraftfuld.

Trin 4

Udfør "Shadow Boxing" -øvelsen med håndvægte, der vejer omkring 500 gram i dine hænder. Arbejd dagligt i et hurtigt tempo i 5-10. For tung vægt kan forstyrre slagteknikken.

Trin 5

Lig på gulvet og indtage en "liggende stilling". Sænk langsomt kroppen ned på gulvet, og prøv at røre ved det med brystet. Kast straks din krop med et skarpt skub op og prøv at klappe hænderne under brystet. Land på bøjede arme. Plyometriske push-ups vil gøre dit spark kraftigere og hurtigere.

Trin 6

Slå sandtasken regelmæssigt. Slagene skal være hurtige og skarpe. Prøv at vride din underarm og slå med knoglerne på din pegefinger og langfingre. Du skal lande 18-20 hits på et minut. Arbejd kontinuerligt maksimalt i 2-3 minutter. Lav sæt på 10 sæt tre gange om ugen med en kort hvile imellem.

Trin 7

Under strejken falder hovedarbejdet på triceps, og de udviklede biceps tværtimod stopper bevægelsen og tillader ikke hånden at bevæge sig frit. Ekskluder derfor øvelser, der har til formål at udvikle biceps fra din træning.

Trin 8

Saml en metalhammer. Slå bildækket med al din magt. Dækket kan graves halvvejs ned i jorden eller ophænges. Slagene skal leveres fra forskellige retninger: ovenfra, til højre, til venstre.

Trin 9

Stå lige, hold stangen fra stangen på udstrakte arme foran brystet. Træk forsigtigt stangen op til brystet, og skub den derefter skarpt ud. Prøv at holde dine arme parallelt med jorden. Hvis du har nok styrke, skal du hoppe fra fod til fod på samme tid som rykkene.

Trin 10

Stå en meter foran væggen. Tag en tung medbold. Skub det hårdt mod væggen med kraft fra brystet. Kastet skal være stærkt nok til at hoppe bolden i dine hænder. Forøg gradvist afstanden til væggen.

Trin 11

For at styrke dine knogler og ikke være bange for at skade din tommelfinger under et slag skal du regelmæssigt skubbe op på dine næver fra en hård overflade.

Populær af emne.