Sådan Træner Du Din Krop

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du Din Krop
Sådan Træner Du Din Krop

Video: Sådan Træner Du Din Krop

Video: Sådan Træner Du Din Krop
Video: SÅDAN TRÆNER DU HELE KROPPEN! 'FULL- BODY' træning på DANSK med FORKLARINGER! 2024, April
Anonim

At træne kroppen kræver viljestyrke og dedikation. Ikke alle er i stand til at overvinde dovenskab og tvinge sig selv til at arbejde hårdt. En smuk og veluddannet krop belønnes for deres arbejde af de mennesker, der formåede at klare svaghed og ikke gav op før de første vanskeligheder.

Sådan træner du din krop
Sådan træner du din krop

Instruktioner

Trin 1

For en omfattende træning af kroppen skal opmærksomhed rettes mod udviklingen af alle fysiske kvaliteter - styrke, fleksibilitet, smidighed, udholdenhed og hastighed. Nogle fysiske kvaliteter vil være fremherskende i din forberedelse, og nogle vil blive bagud. Prædispositionen for udvikling af fysiske evner er genetisk iboende i en person. Nogle er bedre til at udvikle styrke og hastighed, mens andre er bedre til at udholde. Brug test til at bestemme, hvad du gør bedst, og prioriter den sport og træning, der fungerer bedst for dig.

Trin 2

Lav en træningsplan og beslut hvilke dage du vil udvikle de krævede fysiske kvaliteter. Du bør ikke træne styrke og udholdenhed på en dag. Øvelser til udvikling af styrke og fleksibilitet, smidighed og hastighed kombineres godt i en lektion. Hastighed og smidighed er lettere at træne i den første del af sessionen. På baggrund af træthed kan man udvikle styrke og hastighed, passiv fleksibilitet. Din lektionsplan kan være: Mandag, onsdag - styrke- og fleksibilitetstræning, tirsdag, torsdag - smidighed og hastighed, fredag - udholdenhedsudvikling.

Trin 3

Vil du have store, fremtrædende muskler? Derefter skal du fokusere på sport som styrkeløft, vægtløftning og bodybuilding. De hjælper med at øge kropsvægt, volumen og muskelstyrke. Vægtløftning er især effektiv til træning af kroppen. Skarpe, eksplosive bevægelser stiller alvorlige krav til den menneskelige krop. I vægtløftning trænes sammen med styrke, hastighed, smidighed, fleksibilitet i skulderbælte og ben.

Trin 4

Næsten alle typer træning inkluderer kampsportklasser: karate, kigboxing, hånd-til-hånd-kamp, wushu sanda og andre. I kampsport trænes ikke kun kroppen, men også ånden. Kroppen bliver mindre følsom over for smerte, og ånden bliver mere modstandsdygtig og fokuseret på at overvinde vanskeligheder, både i sport og i hverdagen.

Anbefalede: