Sådan Skulpturerer Du Din Krop

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skulpturerer Du Din Krop
Sådan Skulpturerer Du Din Krop

Video: Sådan Skulpturerer Du Din Krop

Video: БЕЛЯШИ С МЯСОМ В ДУХОВКЕ НА ДРОЖЖЕВОМ ТЕСТО 2022, December
Anonim

Absolut enhver person kan skabe en smuk lettelse krop. Det betyder ikke noget, hvilken arvelighed eller kropsstruktur du har - du kan altid "blinde" din figur med regelmæssig motion og ordentlig ernæring.

Sådan skulpturerer du din krop
Sådan skulpturerer du din krop

Instruktioner

Trin 1

For at forstå, hvordan man kan sculpt, "sculpt" din krop, bestemme din type figur. Figurtypen er genetisk fastlagt, men det betyder ikke, at figuren ikke kan korrigeres - fjern det overskydende og tilføj volumen de steder, hvor det mangler. For kvinder er flere typer figurer karakteristiske: "pære", "timeglas", "trekant" og "rektangel". Hvordan bestemmer du din type?

Trin 2

Tag dit tøj af, gå til spejlet og se dig selv forfra. Kvinder af den X-formede type ("timeglas") har som regel en tynd talje, og hofterne er lige store i forhold til skuldrene, hvorfor figuren ser meget proportional og feminin ud. Denne type betragtes som klassisk. Fedt afsættes overvejende på lår, balder og bryster. Taljen forbliver dog altid udtalt. Timeglaskvinder kan perfektionere deres kroppe takket være deres proportioner. Forsøm ikke kraftbelastninger - de hjælper dig med at stramme dine muskler, gøre dem mere elastiske. Du kan sikkert eksperimentere med forskellige træningsprogrammer, variere antallet af sæt (tilgange) og reps. På samme tid skal du ikke glemme cardio træning - løb i moderat tempo eller hurtig gå, stepper, elliptisk træner. Post-styrke cardio træning kan hjælpe dig med at forbrænde fedt mere effektivt.

Trin 3

Hos kvinder har "pærer" (A-formet type) en tung, udtalt bund i kombination med ret smalle (ofte skrånende) skuldre. Fedt afsættes hovedsageligt på lår og balder; pærer er meget mere modtagelige for cellulite end andre typer. For at forme din figur skal A-typen udvikle overkroppen, hvilket vil hjælpe med at visuelt "lysne" bunden. Du er velkommen til at svinge din ryg, skuldre og arme, arbejde med tunge vægte og et lille antal gentagelser i et sæt - ikke mere end 6-8. Men med træningsben skal du være mere forsigtig: "pærer" er kontraindiceret i øvelser til ben med stor vægt. For underkroppen er kun træning med flere gentagelser egnet - 20-30 gentagelser pr. Sæt. Optimal cardio er, hvor benene fungerer: gå, elliptisk træner, trin aerobic.

Trin 4

Figur- "rektangel" (H-formet type) er tæt, selv atletisk. I en sådan figur er taljen dårligt udtrykt, brystet, hofterne og taljen er omtrent de samme i omkreds. Overskydende fedt fordeles jævnt, men hovedproblemet med "rektanglerne" er "siderne" i taljen. Hvad kvinder af denne type ikke behøver at gøre er at pumpe pressen hårdt i håb om at finde den elskede bøjning. Pumpede mave muskler, tværtimod tilføje volumen i omkredsen. For at forbedre din figur skal du træne hele din krop, men undgå tunge nedre ryg- og maveøvelser. Den bedste aerobe øvelse for "rektanglet" er en løbebånd og stepper. Kvinder af H-typen kan blive "tørre", men de kan ikke have en tynd talje. Derfor er du velkommen til at skulpturere alle de andre dele af kroppen.

Trin 5

Kvinder - "trekanter" (T-formet type) er naturligt udstyret med brede skuldre og smalle hofter. Taljen er let udtrykt. Fedt afsættes i området med skuldre, arme, bryst. Formålet med trekanterne er at afbalancere top og bund, hvortil det er nødvendigt at træne underkroppen kraftigt. Tung bentræning hjælper med at tilføje muskelvolumen. Træn toppen i en gentagelsestilstand. Lav cardio træning på en skrå løbebånd.

Populær af emne.