Sådan Præger Du Din Krop

Indholdsfortegnelse:

Sådan Præger Du Din Krop
Sådan Præger Du Din Krop

Video: Sådan Præger Du Din Krop

Video: Ryst Din Krop 2022, December
Anonim

Umiddelbart efter vi får den masse, vi har brug for, begynder vi at tænke på, hvad vi kan se ud og mere imponerende. For at gøre dette er det nok at tabe et par kg og træne i en mere intens tilstand, end vi gør i øjeblikket. Det er ikke svært at få din krop præget, det er sværere at holde den i denne form i lang tid.

Sådan præger du din krop
Sådan præger du din krop

Er det nødvendigt

abonnement på gymnastiksalen

Instruktioner

Trin 1

Til at begynde med skal du indstille dig en stiv diætramme. Skær ned på de kalorier, du spiser, og halver din kost. Hvis dette ikke er muligt, så prøv at spise mindre kød og mere grøntsager og frugt. Fjern fede og stivelsesholdige fødevarer. Spis kun tung mad i første halvdel af dagen, i den anden skal du kun spise grøntsager og frugt. Spis ikke efter kl.

Trin 2

Start aerob træning. Brug en stationær cykel eller løbebåndstræning for at opnå maksimale resultater. Disse simulatorer hjælper dig med at miste unødvendig masse på kortest mulig tid, det er nok at tilbringe mindst en halv time om dagen med dem. Det optimale tidspunkt at øve på det er tre til fire timer før sengetid. Dette vil sikre fremragende forbrænding af de akkumulerede kalorier i løbet af dagen.

Trin 3

Fortsæt din træning, men med et par ændringer. Du skal nu mindske vægten, du træner med, og øge de reps, du laver. Dette vil øge din udholdenhed og reducere mængden af ​​subkutant fedt, og sammen med aerob træning og ordentlig ernæring vil du gøre din krop så fremtrædende, som du vil.

Populær af emne.