Sådan Pumpes En Fyrs Abs Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes En Fyrs Abs Op
Sådan Pumpes En Fyrs Abs Op

Video: Sådan Pumpes En Fyrs Abs Op

Video: Sådan Pumpes En Fyrs Abs Op
Video: Sulzer ABS AFL Submersible Mixed Flow Column Pump Installation 2024, April
Anonim

Mange unge fyre vil have skulpturelle mavemuskler, der skal vises på stranden om sommeren. Men få begyndere kender alle funktionerne ved at pumpe dette lag af muskler.

Sådan pumpes en fyrs abs op
Sådan pumpes en fyrs abs op

Instruktioner

Trin 1

Varm op grundigt inden træning. Det er meget vigtigt at varme de muskelgrupper op, du skal arbejde på. Udfør generelle udviklingsøvelser som vendinger, bøjninger, lunger, gynger osv. Hvis det er muligt, skal du træne motionscyklen i ti minutter eller springe reb.

Trin 2

Udfør torsolifte på en speciel "liggestol". Den skal indstilles til ca. 75 grader. I dette tilfælde vil effekten af øvelsen være meget højere, da den vil være sværere at udføre. Stig langsomt op og sænk kroppen ikke helt, og hold mavemusklerne i konstant spænding. Udfør mindst 15 elevatorer og 4 sæt.

Trin 3

Tilføj den vægt, som du løfter og vrider med. Først kan du udføre den foregående øvelse uden yderligere vægte, men over tid har du brug for 5-10 kg for større effekt. Den sædvanlige "pandekage", der bruges til vægtstangen, gør.

Trin 4

Placer det på brystet og hæv på samme måde som før. Gør det sværere for dig selv ved at gøre et lille twist til siden i den sidste fase af bevægelsen. Forøg antallet af gange pr. Sæt til 20.

Trin 5

Brug en let vægtstang eller bar til at pumpe din abs op. Det vil ikke være svært for unge fyre at pumpe deres mavemuskler med en let vægtstang på 25-30 kg. Men hvis denne vægt er tung for dig, så tag en regelmæssig stang på 15-17 kg og læg den på dine skuldre. Stå lige, læg dine fødder skulderbredde fra hinanden, tag fat i projektilet med dine hænder.

Trin 6

Drej til højre og lav et let vrid nedad i slutningen af bevægelsen. Gør derefter langsomt det samme i den modsatte retning. Sørg for, at vejrtrækningen er jævn, og spændingen i mavemusklerne er maksimal. Udfør denne øvelse 15 gange i hver retning.

Anbefalede: