Sådan Pumpes Abs I En Romersk Stol

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Abs I En Romersk Stol
Sådan Pumpes Abs I En Romersk Stol

Video: Sådan Pumpes Abs I En Romersk Stol

Video: Sådan Pumpes Abs I En Romersk Stol
Video: ABS Submersible Pump Installation and Operation 2024, April
Anonim

Den romerske stol er den enkleste træningsmaskine, som er en bænk med benbøjler. Det bruges hovedsageligt til at arbejde på mavemusklerne og skrå muskler i maven, men kan bruges til at træne andre muskler, hvis det ønskes.

Romerstol med tilbagelænet bænk
Romerstol med tilbagelænet bænk

Instruktioner

Trin 1

I øjeblikket er der mange forskellige simulatorer, på en eller anden måde ved hjælp af princippet om den romerske stol. Oprindeligt var den romerske stol en metode til at udføre øvelser, når atleten sad på tværs af træningsbænken på hofterne, det vil sige bagdelene var bag bænken. I dette tilfælde blev benene fastgjort med en rulle. At kende dette princip er det let at simulere romerske stoløvelser derhjemme ved hjælp af en skammel og en sofa til at fastgøre benene.

Trin 2

I øjeblikket er den romerske stol i fitnesscentre et skråbræt med justerbare benstøtter, som atleten sidder oven på. Dette avancerede design er meget mere behageligt end det klassiske. Det er nødvendigt at sidde på det med bagdelene og ikke med hofterne. Fastgør benene med forudindstillede ruller.

Trin 3

For at pumpe mavemusklerne op begynder atleten, der sidder på en romersk stol, at læne sig bagud, indtil kroppen bliver parallel med gulvet eller lidt lavere. Hvis øvelsen udføres på en skrå bænk, kan torsoen forlænges, indtil ryggen rører ved bænken. I dette tilfælde kan hænder krydses over brystet eller bringes bag hovedet. Den første udførelsesform er enklere, den anden mere effektiv. Øvelsen udføres i medium eller langsomt tempo. Når du bevæger dig ned, udånder, når du bevæger dig op, indånder. Hvis det ønskes, kan yderligere vægte holdes bag hovedet eller på brystet.

Trin 4

Øvelser i den romerske stol er meget mere effektive end de klassiske liggestole, men de er også mere traumatiske. Den eneste måde at undgå skader på er at holde ryggen afrundet, men ikke bøje i lænden. Vægte skal vælges omhyggeligt og kun bruges, når der allerede er erfaring med at udføre sådanne øvelser.

Trin 5

For at udarbejde de skrå muskler i maven anbefales det at udføre vridning i en romersk stol. Øvelsen udføres på samme måde, kun under den opadgående bevægelse, vender kroppen skiftevis i den ene eller den anden retning i en vinkel på 30-60 grader, hvilket skaber en belastning på de skrå muskler.

Trin 6

Der er også hyperextensions eller hyperextension udført i den romerske stol for de lange muskler i ryggen. Atleten sidder på en romersk stol med maven nedad og udfører bøjning og forlængelse af bagagerummet med armene bag hovedet. Det skal bemærkes, at ikke alle versioner af den romerske stol tillader dig at udføre hyperextension, da placeringen af fastgørelsesrullerne i dette tilfælde skal være helt anderledes.

Anbefalede: