Sådan Pumpes Din Side Abs Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Din Side Abs Op
Sådan Pumpes Din Side Abs Op

Video: Sådan Pumpes Din Side Abs Op

Video: Хотите пресс танцора? Попробуйте эту 6-минутную тренировку от Кати Прайс из DanceBody | Пот серии | Хорошо + Хорошо 2022, November
Anonim

Mavemusklerne er ikke en muskel, men en gruppe. Derfor er det meget vigtigt at stræbe efter at tilegne sig en perfekt pumpet mave med en mærkbar lindring for at udvikle et helt kompleks til hver af mavemusklerne. Hvis du kun svinger maven på en måde, skal du ikke blive overrasket over, at kun lokale ændringer vil være synlige. De laterale muskler kræver også særlig opmærksomhed. Så hvordan man pumper din sidepresse op. Tjek nogle enkle øvelser, du skal gøre hver dag.

Sådan pumpes din abs abs
Sådan pumpes din abs abs

Instruktioner

Trin 1

Lig på gulvet eller på en hård sofa. Rul på din side. Når du hviler din albue og hånd på overfladen, begynder du at rive dine ben, forskudt sammen, fra overfladen og langsomt løfte dem op. Bliv ikke modløs, hvis du de første par gange formår at løfte dem blot nogle få centimeter - om et par uger vil du indse, hvor store fremskridtene er! Og sagen er, at selv i mangel af mærkbar succes modtager sidepressens muskler et signal, belastes og modtager energi fra kroppen og begynder at udvikle sig. Derfor er det så vigtigt ikke at opgive øvelser halvvejs og lytte til din krop - efter de første træningsprogrammer vil du føle en behagelig varme i dine muskler.

Trin 2

Også regelmæssige vendinger hjælper med at pumpe musklerne i lateral presse op - for bedre at fikse underkroppen og kun dreje kroppen, sidde på kanten af ​​en stol eller bænk. Ret din ryg, træk i maven og begynd langsomt, drej kroppen forsigtigt. Prøv at gøre dette uden at anstrenge musklerne i skuldre og arme, og udelukkende med styrken af ​​de laterale mavemuskler.

Trin 3

Bøjninger fungerer også godt - stå op lige, ret dine skuldre og ryg, læg dine hænder bag hovedet, spred albuerne og begynd at sænke venstre og højre så langsomt som muligt, idet du sidder med dine laterale mavemuskler. For at alle muskler skal komme i en "kamp" -position og vågne - stram din mave og træk den ind.

Trin 4

Husk - for at lindring af maven bliver mærkbar, er aerob træning ekstremt vigtig, som bekæmper fedt og gør det muligt for de pumpede muskler at udtrykke sig og blive synlige under huden.

Populær af emne.