Sådan Pumpes Din Inderside Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Din Inderside Op
Sådan Pumpes Din Inderside Op

Video: Sådan Pumpes Din Inderside Op

Video: Sådan Pumpes Din Inderside Op
Video: Sådan af og påmonterer du et citybikehjul med rullebremser og indvendige gear 2023, December
Anonim

Skinner, der er for smalle og tynde, ser ofte uforholdsmæssige ud. Omvendt er trænet og spektakulær kaviar udsmykningen af dens ejer, det være sig en kvinde eller en mand. For at pumpe den indvendige side af din kalv kan du lave øvelserne derhjemme.

Sådan pumpes den indvendige side af din kalv op
Sådan pumpes den indvendige side af din kalv op

Instruktioner

Trin 1

Springtov er en af de mest effektive øvelser til at udvikle den indre side af lægmusklerne. Start med en træning på to minutter, øg varigheden af øvelserne gradvist med tredive sekunder, indtil springtiden stiger til ti minutter pr. Sæt. For at opnå en større effekt anbefales det at springe let på udstrakte tæer. Udfør først spring på begge ben, derefter skiftevis på hvert ben separat, varier intensiteten, undgå monotoni. Hvis du træner to eller tre gange om ugen og udfører springene korrekt, vil resultatet ikke længe komme.

Trin 2

Du kan også pumpe indersiden af dine kalve ved hjælp af tåhævninger. Du har brug for en lille højde for at udføre øvelserne - et trin eller en almindelig stak bøger. Stå med tæerne på en pall med hælene hængende ned uden at røre gulvet. Begynd at løfte langsomt, lægmusklerne belastes maksimalt. Du kan komplicere øvelsen og udføre løft på det ene ben. Lav fire sæt med femten reps. Over tid kan du øge antallet af gentagelser og indlæse ved hjælp af håndvægte eller en vægtstang.

Trin 3

Stå på tæerne og begynd at gå i små trin rundt i lokalet, så prøv ikke at bøje dine knæ på samme tid. Læg derefter et tæppe på gulvet og læg dig på din mave, prøv at nå dine bagdele med dine fødder. Gør dette først med den ene fod, derefter den anden og derefter begge sammen. Placer dine hænder på dine knæ og lav et halvt squat. Begynd at dreje dine knæ til højre og venstre. I hver retning skal du udføre mindst tredive gentagelser. Denne øvelse hjælper ikke kun med at pumpe lægmusklerne, men også til at træne knæleddene.

Trin 4

Gå op til din etage til fods, glem alt om eksistensen af en elevator (hvis du bor i en bygning i flere etager). At gå op ad trappen er en god træning for lægmusklerne. Løb er nødvendigt for at pumpe kalvene op, og næsten alle musklerne i benene modtager belastningen. En lægmassage kan hjælpe med at håndtere smerter efter træning.

Anbefalede: