Sådan øges Benets Påvirkningskraft

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Benets Påvirkningskraft
Sådan øges Benets Påvirkningskraft

Video: Sådan øges Benets Påvirkningskraft

Video: Sådan øges Benets Påvirkningskraft
Video: How To Improve Your Strength On The Bike 2024, April
Anonim

Sparkekraft er en vigtig kvalitet for kampkunstnere og fodboldspillere. Det afhænger af flere faktorer: kropsvægt, slaghastighed, korrekt teknik og evnen til at koncentrere sig om slag. Den komplekse udvikling af alle fysiske egenskaber hjælper med at øge sparkets kraft.

Sådan øges benets påvirkningskraft
Sådan øges benets påvirkningskraft

Instruktioner

Trin 1

Begynd at opbygge din stansekraft ved at mestre den rigtige teknik. Jo mere økonomisk og tankevækkende langs banen vil være, jo flere kræfter kan du lægge i den. Den rigtige teknik læres ikke i en session. Professionelle atleter finpudser deres tekniske færdigheder konstant år efter år. Hvordan kontrolleres effektiviteten af teknikken? Når du rammer med samme kraft, men med forskellige baner, skal du se, hvor langt bolden fløj, eller hvor meget pæren svajede efter hit. Inkluder hele din krop i sparket, ikke kun dine ben. Mestre teknikken under normale forhold uden brug af vægte og yderligere modstand af projektilet.

Trin 2

I det andet trin øges slaghastigheden. I henhold til fysikens love er påvirkningskraften lig med massetider acceleration. Overdreven vægtforøgelse gør atleten mindre mobil. Med en stor masse kan stødets skarphed muligvis også falde, så hastighed bør udvikles på niveau med magtevner. Slaghastigheden kan øges ved at gentage den samme bevægelse mange gange med maksimal acceleration. For at opnå en god skarphed i slaget er evnen til at spænde og slappe af musklerne i tide vigtigt, derfor er det nyttigt at udføre afslapningsøvelser.

Trin 3

Kraften til slaget gives af en stigning i kropsvægt såvel som udviklingen af en atletes styrkeindikatorer. Til udvikling af hastighedsstyrkeegenskaber skal du udføre spark med vægte, der er fastgjort til dem, og som vejer fra 0,5 til 3 kg. Lastens vægt vælges, så bevægelsesteknikken ikke forstyrres af stød. For at udvikle styrke og øge kropsvægten skal du træne med en vægtstang og på maskiner. Gør squats, lunges og benpresser. Forøg vægten af vægtene gradvist. Glem ikke at træne din ryg og mavemuskler, da de også er involveret i at slå. Spis godt.

Anbefalede: