Sådan Pumpes Abs Op Og Laver En Tynd Talje På Samme Tid

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Abs Op Og Laver En Tynd Talje På Samme Tid
Sådan Pumpes Abs Op Og Laver En Tynd Talje På Samme Tid

Video: Sådan Pumpes Abs Op Og Laver En Tynd Talje På Samme Tid

Video: Sådan Pumpes Abs Op Og Laver En Tynd Talje På Samme Tid
Video: smaller waist in a week?! i did a 1MINUTE workout for 7 days (shocking) P.S. GIVEAWAY 2024, April
Anonim

Et elastisk tryk er nøglen til ikke kun en smuk figur, men også et godt helbred. Men for kvinder er det ikke kun en flad mave, der er vigtig, men også en tynd talje. Når du svinger pressen, skal du tage denne omstændighed i betragtning og være opmærksom ikke kun på de lige, men også på de skrå mavemuskler.

Sådan pumpes abs op og laver en tynd talje på samme tid
Sådan pumpes abs op og laver en tynd talje på samme tid

Instruktioner

Trin 1

Fitness-trænerne mener, at for meget arbejde på de øvre og nedre abdominale muskler "udvider" taljen. For ikke at blive båret af med enkle vendinger for at undgå denne effekt. Diversificer dem med sving, kropsrotationer, afbøjninger, bøjninger.

Trin 2

Glem ikke cardio. De hjælper med at forberede din krop til motion og forbrænder overskydende kalorier. Inden du starter et sæt øvelser, skal du danse i et hurtigt tempo, springe reb eller træne på en løbebånd.

Trin 3

Gør øvelserne om morgenen på tom mave. Dette forbrænder fedt mere intenst, og din talje begynder at tilspidses. Start med en rep og øg gradvist antallet af sæt, hvile mellem os i 30-60 sekunder.

Trin 4

En meget effektiv øvelse til at skabe en hævet presse er den klassiske knas. Lig på ryggen, læg dine fødder på gulvet med knæene bøjet. Placer dine hænder bag hovedet uden at låse dem. Når du ånder ud, skal du løfte din overkrop og løfte dine skulderblad fra gulvet. Hjælp dig ikke med dine hænder, mavemusklerne skal fungere, ikke nakken. Hold vejret i et par sekunder, spænd dine mavemuskler, og vend derefter langsomt tilbage til startpositionen. Gentag øvelsen 15-25 gange.

Trin 5

Omvendte vendinger fungerer godt på en svær at arbejde med lavere tryk. Liggende på ryggen, løft nuller bøjet i knæene. Når du ånder ud, skal du bringe dine knæ til hagen og løfte dine hofter. Hold vejret i 5-6 sekunder, og sænk dine ben ned på gulvet.

Trin 6

De skrå muskler i underlivet, som er ansvarlige for den tynde talje, fungerer godt sammen med "cykel" vendingerne. Læg på ryggen, læg armene langs din krop, benene vinklet vinkelret. Når du ånder ud, skal du trække dit venstre knæ mod din højre albue, samtidig med at du strækker dit højre ben ud. Hold vejret og stram dine mavemuskler for at føle musklerne arbejde. Vend tilbage til startposition. Lav 10-15 øvelser for hvert ben.

Trin 7

Rul over på din mave. Hvil på dine lige arme, bøj knæene. Udånder langsomt, stræk tæerne mod bagsiden af dit hoved og spænd dine mavemuskler. Hold i et par sekunder og slapp af. Gentag 10-15 gange.

Trin 8

Prøv en anden effektiv skrå maveøvelse. Knælende, stræk armene lige frem. Når du trækker vejret ud, skal du sidde til venstre, mens du samtidig svinger armene til højre. Hold ryggen lige. Gå tilbage til startpositionen, og gentag øvelsen på den anden side. Prøv ikke at falde på din side. Sørg for, at pressen hele tiden er i god form, dette vil ikke kun tvinge skrå, men også rectus abdominal muskler til at arbejde.

Anbefalede: