6 Enkle øvelser Til En Tynd Talje

Indholdsfortegnelse:

6 Enkle øvelser Til En Tynd Talje
6 Enkle øvelser Til En Tynd Talje

Video: 6 Enkle øvelser Til En Tynd Talje

Video: 6 Enkle øvelser Til En Tynd Talje
Video: Elastiktræning - 6 øvelser på 10 minutter 2024, April
Anonim

Hvem af os drømmer ikke om en veldefineret talje? Drømme vil gå i opfyldelse, hvis du regelmæssigt udfører dette sæt øvelser. Du kan gentage øvelserne både i flere tilgange (2-3) og i en cirkel - det vil sige at du har gennemført alle øvelserne efter hinanden og derefter starte forfra. Udførelsestiden for en tilgang er 1 minut.

Foto: www.publicdomainpictures.net
Foto: www.publicdomainpictures.net

Instruktioner

Trin 1

At rejse sagen

Lig på din side med dine ben lige, din fod trukket over dig selv, overarmen bag dit hoved og underarmen på din albue. Løft dine lige ben, og vend derefter tilbage til startpositionen, men berør samtidig ikke gulvet med dine fødder lidt. Rul over til den anden side, og gentag øvelsen.

Trin 2

Knæbøjninger

Læg på ryggen, spred dine lige arme til siderne med din håndflade på gulvet. Bøj knæene i en ret vinkel. Vip dine ben til venstre, mens du drejer hovedet til højre. Benene forbliver bøjede. Drej derefter dine ben til højre og dit hoved til venstre.

Trin 3

Planke

Stå på albuerne, klem dine hænder ind i låsen, benene strækkes, og kroppen strækkes ud i en "streng". Se på gulvet, hæle væk fra dig. Stå i planken i 1 minut.

Trin 4

Sidestang

Placer din højre albue på gulvet, læg din venstre hånd på dit bælte. Foden er på foden, og kroppen strækkes ud i en "streng". Stå i planken i 1 minut, og gør derefter øvelsen på den anden side.

Trin 5

Siddende crunches

Udgangsposition - benene er bøjet, fødderne er faste, armene er på brystet. Løft kroppen, mens du vrider til venstre og derefter til højre. Prøv at røre knæet på det modsatte ben med din albue.

Trin 6

Drejning til benet

Udgangsposition - fødderne er skulderbredde fra hinanden, hænderne er fastgjort bag hovedet. Løft det bøjede ben, forsøg at skiftevis med venstre knæ til højre albue og med højre knæ til venstre.

Anbefalede: