Øvelser Til En Tynd Talje

Indholdsfortegnelse:

Øvelser Til En Tynd Talje
Øvelser Til En Tynd Talje

Video: Øvelser Til En Tynd Talje

Video: Øvelser Til En Tynd Talje
Video: 3 øvelser til angreb - Masterclass med Jesper Jensen 2024, April
Anonim

En tynd hvepsemiddel er mange kvinders drøm. Damer udmatter sig med kostvaner, bærer formende undertøj og bruger endda ekstreme forhold såsom at fjerne ribben. Der er mange måder at gøre din talje tynd, men det vigtigste er at udføre et sæt øvelser, der hjælper dig med at holde dig i form, tabe dig og få næsten perfekt form.

Øvelser til en tynd talje
Øvelser til en tynd talje

Instruktioner

Trin 1

Læg på ryggen, kryds armene over brystet, spred dine ben. Løft din torso, bøj dig over til dit venstre ben, læg dig derefter på ryggen igen og løft dig op til højre. Gentag øvelsen 12 gange.

Trin 2

Liggende på ryggen, spred dine arme til siderne. Løft lige ben op, bøj ved knæene og sænk til venstre, bøj derefter op igen, bøj igen og sænk til højre. Gør dette 10 gange i hver retning.

Trin 3

Rul over på din mave med dine ben sammen og dine arme ud til siderne. Løft din torso og arme, sænk. Løft derefter dine ben op. "Vrik" på denne måde 20 gange.

Trin 4

Sid på gulvet med dine hænder bag dig. Løft dine lige ben og læg dem til venstre, ret dem igen og læg dine ben til højre. Gør dette 12 gange i hver retning.

Trin 5

Sid på gulvet på en tyrkisk måde. Placer dine hænder på dit bælte. Bøj en efter en til venstre eller til højre knæ, mens du prøver at røre ved den med din pande. Gentag bevægelserne 20 gange.

Trin 6

En meget effektiv øvelse for en tynd talje er at gå. Tag 10 trin på tæerne, derefter 10 trin på dine hæle, igen på tæerne og igen på dine hæle. Gå rundt i lokalet i 3-5 minutter.

Anbefalede: