Sommer-OL I London

Sommer-OL I London
Sommer-OL I London

Video: Sommer-OL I London

Video: Sommer-OL I London
Video: Полная Церемония Открытия London 2012 / Олимпийские Игры 2012 В Лондоне 2023, December
Anonim

Den næste sommer olympiske lege, den tredive i træk, afholdes i London fra 27. juli til 12. august 2012. London har allerede været vært for OL to gange - i 1908 og 1948 og vil være den første by, der er vært for det tre gange. Han blev tildelt denne ære i en vanskelig kamp med fire kandidater: Paris, Madrid, New York og Moskva. Afstemningens skæbne blev kun bestemt i den fjerde runde, London vandt mod Paris med en forskel på 4 stemmer.

Sommer-OL i London 2012
Sommer-OL i London 2012

OL-emblemet er en kompleks sammensætning i form af fire uregelmæssige polygoner, mellem hvilke der er en meget mindre firkant. Som udtænkt af skaberne minder disse polygoner om datoen for OL 2012. På den ene polygon er ordet London, på den anden - fem olympiske ringe. Det må ærligt siges, at OL-emblemet har forårsaget meget modstridende svar, herunder beskyldninger om, at det ligner et hakekors.

Maskoterne til de Olympiske Lege var to stiliserede figurer - dråber blev med navnene Wenlock og Mandeville. Begge talismaner har et øje. Som med emblemet genererede de en lang række svar, og ikke alle var positive.

Konkurrencer afholdes på denne måde. De fleste af sportsfaciliteterne ligger i det såkaldte "Greater London", opdelt i tre zoner (olympisk, flod og centralt). I den olympiske zone er der et stadion, hvor der efter åbningen af spillet, atletik konkurrencer finder sted, der er et vandcenter, et cykelsti og et BMX-spor, et felthockeybane, basketball og håndboldarenaer. Et udstillingscenter er placeret i flodzonen, hvor der afholdes konkurrencer i sportsgrene som boksning, hegn, judo, taekwondo, brydning, bordtennis og vægtløftning. I nærheden af Greenwich Arena afholdes basketball, gymnastik og badminton konkurrencer. I Greenwich Park - i hestesport og moderne femkamp og i artilleribakker - i skydning. I det centrale område, som inkluderer det berømte Wembley Stadium, vil fodboldspillere, tennisspillere, bueskyttere osv. Konkurrere.

Uden for Stor-London vil der være sejlads, roing, kajakroning og kanosejlads, mountainbiking samt en del af en fodboldturnering. I løbet af få uger vil sportsfans se dette vidunderlige show - OL.

Anbefalede: