Hvad De Gjorde I London Til Sommer-OL

Hvad De Gjorde I London Til Sommer-OL
Hvad De Gjorde I London Til Sommer-OL

Video: Hvad De Gjorde I London Til Sommer-OL

Video: Hvad De Gjorde I London Til Sommer-OL
Video: Олимпиада 1972 — Мюнхенские убийства 2023, Juni
Anonim

Sommer-OL 2012 bliver jubilæum og afholdes i London fra 27. juli til 12. august. Storbritannien er vært for OL for tredje gang. Forberedelserne til denne begivenhed begyndte for længe siden og blev den dyreste i historien.

Hvad de gjorde i London til sommer-OL 2012
Hvad de gjorde i London til sommer-OL 2012

Londons kandidatur til at være vært for de ottende sommer-olympiske lege blev accepteret af den olympiske komité i 2006. Siden da har England brugt en masse arbejde og penge på at organisere denne store begivenhed. I løbet af det forløbne år blev der gennemført 42 inspektioner på 28 sportsfaciliteter, der modtog i alt 350 tusind tilskuere. Sportsudvalget bekræftede byens parathed til at modtage gæster fra hele verden og opfyldelse af alle løfter fra arrangørerne.

Det olympiske stadion på Marshgate Lane i Stratford-området blev specielt bygget til denne begivenhed. Byggepladsen til dette anlæg er klargjort siden 2007, anlægget begyndte i 2008. Dette stadion vil være i stand til at rumme op til 80 tusind tilskuere. Det bliver den tredjestørste i landet. Den 5. maj 2012 blev stadionet indviet under sloganet "2012 timer før OL". Men kun den nederste del af denne struktur bliver permanent. Alle øvre niveauer vil blive demonteret efter OL.

For sportsgrene som svømning, dykning, synkroniseret svømning begyndte opførelsen af et vandcenter i juli 2008. Denne indendørs facilitet inkluderer en 50 meter swimmingpool og en 25 meter dykning. Opførelsen af denne struktur blev afsluttet i juni 2011.

Den berømte All England Lawn Tennis and Croquet Club blev genopbygget specielt til de olympiske lege. Denne klub har allerede været vært for tennisturneringen under IV Olympiske Lege. Til de XXX olympiske lege i 2009 blev der bygget et udtrækkeligt tag over det, hvilket gør det muligt at afholde konkurrencer i ethvert vejr og gøre tilskuerne mere komfortable.

Den olympiske park i Stratford (Øst-London), opført på tomt industriområde, er helt klar og afventer sine gæster. Dette kompleks inkluderer den olympiske landsby, vandmiljøet og det olympiske stadion.

Ud over opførelsen af faciliteter, der er direkte relateret til de olympiske lege, er der andet stort arbejde i gang for at forberede byen på en enorm tilstrømning af turister. Der er bygget en ny stationsplads på King's Cross station. Denne sommer bliver det det største transportknudepunkt, der giver forbindelser til Olympic Park i det østlige London. Der er også åbnet en ny lobby på St Pancras Station, hvorfra eksprestog kører direkte til Stratford.

Meddelelser med information om passage af "olympiske baner", om placeringen af separate transportbaner for gæster og deltagere i legene og om tidsplanen for vejspærringer i forbindelse med afholdelse af maraton er udstationeret overalt i byen. Denne Olympiade lover at være den mest organiserede.

Populær af emne.