Hvilke Landshold Gjorde Det Til UEFA EURO

Hvilke Landshold Gjorde Det Til UEFA EURO
Hvilke Landshold Gjorde Det Til UEFA EURO

Video: Hvilke Landshold Gjorde Det Til UEFA EURO

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Aftermovie: Danmarks største øjeblikke til EURO 2020 2023, Februar
Anonim

I midten af ​​november 2015, efter afslutningen af ​​alle playoff-kampene i Euro 2016 om fodbold, blev de sidste fire deltagere i det vigtigste europæiske fodboldmesterskab i fireårsperioden bestemt. Nu skal landsholdet vente på resultaterne af lodtrækningen …

Hvilke landshold gjorde det til UEFA EURO 2016
Hvilke landshold gjorde det til UEFA EURO 2016

Det største fodboldmesterskab i de fire år blandt landsholdet i den gamle verden starter sommeren 2016 i Frankrig. Det europæiske fodboldmesterskab 2016 afholdes fra 10. juni til 10. juli. Alle holdene, der vil deltage i kampen om titlen som vinder af Euro 2016, er allerede bestemt.

I 2016 deltager 24 landshold for første gang i historien om europæisk fodbold i euroen. Nogle eksperter anser en sådan innovation for urimelig, i det omfang der er hold i konkurrencen, der ikke opfylder det høje europæiske niveau. Andre mener, at udvidelsen af ​​Euro-medlemskabet ikke kun vil udvide deltagerlisten, men også gøre turneringen meget mere interessant.

Trækningen til den sidste fase af Euro 2016 finder sted den 12. december 2015 i Paris. Ved turneringen opdeles 24 hold i seks grupper (fire hold i hver). Alle nationale hold, der deltager i Euro 2016, er opdelt i fire kurve afhængigt af UEFA-rangordningen.

Følgende hold kom ind i den første kurv: Frankrig (værtholdet i Euro 2016), Spanien (den regerende europamester), Tyskland (triumferende af sidste verdensmesterskab), England, Portugal samt Belgien, hvis landshold i de senere år er blevet berømt for sin spredning af verdens fodboldstjerner.

Det er glædeligt at se det russiske hold i den anden trækurv. Foruden vores landshold vælges følgende fra den anden kurv: italienere, østrigere, schweizere, kroater samt holdet fra Bosnien-Hercegovina.

Den tredje kurv til EM 2016-trækningen inkluderer: svensker, tjekkere, ukrainere, rumænere, polakker og slovakker.

I den sidste fjerde pulje er holdene med den laveste UEFA-vurderingskoefficient. Nemlig de nationale hold i Tyrkiet, Island, Ungarn, Albanien, Wales og Nordirland.

Populær af emne.