Sådan Kommer Du Til Sommer-OL I London

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Til Sommer-OL I London
Sådan Kommer Du Til Sommer-OL I London

Video: Sådan Kommer Du Til Sommer-OL I London

Video: Sådan Kommer Du Til Sommer-OL I London
Video: Oli London Scammed Kpop Fans Again with more Plastic Surgery 2024, April
Anonim

De Olympiske Lege i London er en af de vigtigste begivenheder i 2012 i sportens verden. De fleste billetter, der giver ret til at deltage i konkurrencen som observatør, er allerede udsolgt, men du har stadig mulighed for at komme til OL i London.

Sådan kommer du til sommer-OL i London 2012
Sådan kommer du til sommer-OL i London 2012

Nødvendig

  • - visum og flybillet til Storbritannien
  • - kontanter eller et plast-Visa-kort til betaling af billetter til de olympiske lege
  • - bevis for identitet til udveksling af en billetkupon.

Instruktioner

Trin 1

Prøv at købe billetter fra autoriserede forhandlere. På trods af at de fleste af billetterne blev solgt tilbage i 2011, meddelte organisationskomiteen for OL i London salget af returnerede og uindfriede billetter. For at blive ejer af den eftertragtede billet skal indbyggere i Storbritannien og EU bruge det officielle websted LOCOG (London Organizing Committee of the Olympic Games). Borgere i andre lande kan købe billetter fra autoriserede repræsentanter.

Trin 2

I Rusland er det selskab, der er autoriseret til at sælge billetter til de olympiske lege i 2012, Cashier RU. For at finde ud af om billetprisen og tilgængeligheden af billetter, besøg webstedet kassir-london2012.ru.

Trin 3

Book de billetter, du ønsker, og betal for dem inden for 48 timer, ellers sælges de igen. Efter betaling kan du hente dine billetkuponer på et af "Cashier RU's" kontorer. I juli modtager du en sms eller e-mail med adresser i London, hvor du kan indløse din kupon til en rigtig billet efter fremvisning af dit id. Bemærk, at selve kuponen ikke giver dig ret til at deltage i konkurrencen.

Trin 4

Hvis billetprisen til OL er for høj for dig, eller hvis det ikke lykkedes dig at indløse dem til tiden, kan du prøve at blive en olympisk frivillig eller finde arbejde på de olympiske steder. Officielt er rekrutteringen af frivillige allerede afsluttet, men prøv at kontakte organisationskomiteen for Sotsji-OL eller frivillige centre, der opererer på basis af landets største universiteter.

Trin 5

Gennemse listen over åbne stillinger på webstedet for organiseringsudvalget i London Olympics. Hvis du opfylder kravene og lidt held, kan du få et betalt job på et af de olympiske spillesteder og se de olympiske lege "indefra". Husk, at du har brug for viden om engelsk samt penge til at betale for indkvartering og fly.

Trin 6

Hvis du ikke er i stand til at købe en billet på forhånd eller finde et job ved de Olympiske lege, kan du prøve at købe billetter lige før starten af konkurrencen i London fra forhandlere. I dette tilfælde skal du være parat til at betale for den billet, du har brug for flere gange, eller endda en størrelsesorden mere end dens officielle pris.

Trin 7

Selvom ingen af ovenstående metoder fungerede for dig, fortvivl ikke. Mens du var i Storbritannien under de olympiske lege i 2012, vil du være i stand til at observere nogle af begivenhederne gratis. For eksempel gælder dette for det meste af maraton og vandresti.

Anbefalede: